4-4 ude mod Frem 2

For anden gang i år måtte vi tage turen til Fyn, nemlig til Odense, hvor dagens modstander var rækkens nr 3  Frem 2. De havde dog en del afbud til dagens kamp, ja det var nærmest deres 3.-hold vi mødte. Men de har en stor bredde. det var pludselig en lige kamp. Vores forventede hed 3,86.  Vi stillede med fuldt hold. Finn var tilbage igen på bræt 1.  Vi kom fornuftigt afsted rundt omkring…..

Morten J tog en hurtig remis efter 1.50. D5 bonden så ud til at være tabt, men til gengæld ville det gå ud over en eller flere af modstanderens bønder på 2. Række, så det så ud til at være en ok remis.

Umiddelbart efter kom vi foran med 1,5-0,5. Thomas vandt efter 1.53. Thomas påtog sig en isoleret d-bonde, men det gav så meget pres på modstanders stilling, at det først gav en bonde og så kom der en kvalitet, og så var det nok for modstanderen, der sagde tak for i dag.

Ca. 2.45. Morten M kom ret hurtigt ind i en dårlig stilling. Efter F5 så det ikke godt ud. En bedre plan havde måske været at lade bonden på f7 stå og i stedet  prøve med bondefremstød på d-fløjen. Men en dårlig stilling. Øv.

Nogenlunde samtidig opgiver Uffe. En mistet bonde får afgørende betydning, da slutspillet ikke kan holdes. Vi er bagud med 2,5-3,5.

Torben vinder efter 3.15. Det blev et kort parti på 24 træk. Modstanderen kunne have lagt større pres på ved omkring træk 14 med træk som f4 og Dg6, og vælger en anden plan, hvor en binding af springer mere eller mindre bliver afgørende. Lige 3-3

Finn og Erik mangler. Der tages remis begge steder nogenlunde samtidigt efter 3.45. Erik har haft en god stilling hele vejen igennem. Førte med en bonde. Skulle dog passe på sine lidt dårlige hvide bønder – Erik havde springer mod den hvide løber. Så remis vel ok, selvom der noh var muligheder til mere.

Finns sidste del af partiet så jeg ikke. Finns modstander havde en del pres ned på bonden på b2. Det var vist noget med, at Finn havde givet en kvalitet for to bønder som holdt stillingen lige

4-4

Et resultat som vi vel kan være tilfredse med. Det var vi i hvertfald, da vi kørte hjemmefra, men vi skulle nok have haft lidt mere for at vi kan tro på en redning. Ringsted og Køge spillede det meget forventede resultat 4-4, der jo næsten sikrer begge klubber forbliven i rækken. Vi har dog stadig 2 kampe tilbage, hvor vi vil gøre alt til at det skal lykkes at blive i rækken. Vi har 3,5 points op til 6. pladsen

/ Torben

Dette indlæg blev udgivet i Holdturneringen, Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar