Store klø i div. kampen Holbæk I – Præstø I
avatar

Velkommen til en ny sæson – 2. div. gruppe 2. Og velkommen til Bjarne Haar!

Vi har i mange år kun haft ganske få afbud, men til dagens åbningskamp var vi ramt af 2 afbud. Og når det så er bræt 1 og 2, Hanus og Finn, så kan det mærkes hele vejen “ned”. Vi var stærkt overmatchet, men vi fik for lidt ud af rimeligt gode og solide stillinger. Men op til tidskontrollen gjorde i dag ondt ved os. Det er desværre ikke så meget, jeg havde tid til at kigge på de forskellige partier, så det er sparsomt med oplysninger 🙁

3.20. Uffe var første mand, der tabte. Stod faktisk ganske solidt, men et dårligt træk afgjorde partiet. 1-0.

3.25 Ivan må give op. Kom tidligt i åbningen en bonde bagud. Det var h3 bonden, der forsvandt. Den kunne vist tikke slås uden mat til følge. Og derfra gik det kun en vej. Nedad. 2-0

3.30 Morten J spillede egentlig åbningen godt. Fik måske en lille fordel, men kongeløberen kom for sent ud, og der blev ikke rokeret, hvilket kom til at koste partiet. 3-0

3.35 Bjarne P mistede tidligt i åbningen en bonde.  det var e-bonden, og der var åben i f-linjen, så det så ikke så godt ud. Fik stabiliseret stillingen, men da a og b linjen bliver åbnet, kan Bjarne ikke modstå presset. 4-0

3.37 Endeligt point til os. 1/2 til Madsen, der faktisk stod næstbedst, men fik rettet op og fik bytte godt af, og så var det halve i hus. Godt kæmpet . 4,5 – 0,5

3.40 Så er det Torbens tur til at opgive. Havde egentlig en ok stilling, men da stilingen blev åbnet op, var der mattrussel. 5,5 – 0,5

4.50 Bjarne Haar kæmper sig til det halve. Ved ikke helt, om Bjarne mistede eller gav en bonde i starten, men kom til at stå godt. Fik vundet bonden tilbage, men mistede så senere c-bonden. Så var det et slutspil med tårn + løber + 3 bønder mod tårn + springer og 4 bønder. Her forsvarede Bjarne sig virkelig flot. Fik afviklet løber og springer og fik givet modstander en dobbeltbonde, og så var det halve hjemme. 6-1

4.56 Erik kom ind i slutspil med S + 5 B mod S + 5 B, men Erik mente, at han ville komme i træktvang, så gik væk fra en bonde, og mistede den, og springeren skulle nok være blevet hjemme for at have en chance, så det blev sikkert afviklet til gevinst af Eriks modstander. 7-1

Uha, ikke den optimale start, men vi må op på hesten igen. Vi møder i næste runde Sydøstfyn 2, så der er ikke råd til en gentagelse der !

/ holdleder


Skriv et svar