Præstø åben 2017 – 2018 afsluttet uden dramatik
avatar

Klubmesterskabet var i hus før sidste runde. Bjarne Haar underbyggede mesterskabstitlen i 11. og sidste runde, men måtte dog nøjes med ½ point i opgøret mod Bjarne Pedersen. Unge Oscar Kock-Müller nappede ½ point fra en tidligere klubmester, Finn Holmsø, og cementerede dermed sin værdighed som ungdomsmester 2018.

På billedet tv ses ungdomsmester for 4. år i træk Oscar Kock-Müller og th Bjarne Haar mellem 2 tidligere klubmestre, Morten Madsen til venstre og de seneste 3 års klubmester Hanus Brekka til højre.