Stille start i Tjekkiet

Så er drengene (Victor og Oscar) samt undertegnede endnu engang taget turen til Tjekkiet for at de kan deltage i en international ungdomsturnering.
Fyldte batterierne godt op onsdag aften med god mad og sodavand (fadøl til farmand) og således var vi alle klar til torsdagens 2 første runder.
Victor lagde ud mod en stærk englænder med over 1800, og kom rigtig godt ud af åbningen, men luskebuksen lavede en snedig manøvre og så røg der en officer. Derefter gik det langsomt men sikkert ned af bakke.
Oscar stillede op som ratingfavorit, men modstanderen fra Tjekkiet havde ikke lyst til at lægge sig ned, så efter 20 træk tilbød han pat ??? Oscar afviste, og de fortsatte, men slutteligt endte det med en remis. Oscar utilfreds, men som spillet forløb, dog tilfreds med det halve.
I dagens anden kamp mødte Victor en tjekke som han burde kunne vinde over med den dagsform han er i for tiden, og da Victor vinder en officer for en bonde, går det stilsikkert Victor´s vej.
Oscar kom op mod en slovak i 2. runde. En modstander som Oscar sidste år lavede numre med, så han var opsat på revance, Og revancen fik han desværre, han kom blæsende ud og Oscar havde rigeligt at se til over hele brættet, bønder der ville forfremmes til dronninger i den ene side og mattrusler i den anden side. Det kom der ikke noget godt ud af, Oscar måtte ned.
Nå, men humøret er højt. kampene i morgen vindes (de lover de), og nu går vi ned og ser nærmere på en god grillet steak.

Dette indlæg blev udgivet i EMT, Ungdom. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar