Black Knights blev igen flot nr.2 ved Juniorholdturneringen Sjælland

Igen i år lykkedes det ved hård kamp at ende som turneringens nr.2 med 23½ point efter stærke BroBizz 1 med 26½ point (Nørrebro). På delt 3.plads kom Taastrup Tigers 1 og Køge 1 begge med 20½ point. Rigtig god præstation!

Først skulle vi igennem 3 stævner med 3 holdkampe pr. gang. Betænkningstid 60 min. til begge spillere til hele partiet.

Efter de første 2 stævner lå vi på en delt 3.plads og var derfor kvalificeret til slutspilsgruppe 1. De 6 bedste hold skulle i dag spille finaleopgør om holdturnerings mesterskabet. Ser vi isoleret på dagens finale gruppe, så er Black Knights vinderen med 9 point af 12 mulige.