Storsejr 6-2 ude over Faxe i 2. div.

I 4. runde skulle vi op i mod Faxe i 2. division. Dejligt at møde et lokalt hold. Næsten som en hjemmekamp, da vi kun skulle køre til Haslev, hvor Faxe spiller deres hjemmekampe. Faxe rykkede suverænt op sidste år, men har haft det svært i starten i den nye division. Vi har tidligere haft rigtig mage lige kampe mod netop Faxe. Da spillerne blev sat til at spille, havde holdlederen lidt kækt forudsagt et resultat på 6-2 til Præstø (!) Dr ELO lagde dog op til en mere lige kamp med en forventet sejt på 4,26-3,74 til os. Spillestedet var i dejlige lokaler på Haslev Bibliotek/rådhus. Undskyld Faxe, vi håber på overlevelse for jer.

2.30 Holdleder er som den første færdig. Kim Mikkelsen opgiver. En bonde nede, men stillingen er håbløs. En lidt for defensiv tilgang resulterer i tab af bonde på a6 og der vil mistes yderligere materiale, hvorfor Kim opgiver. En god start. 0-1

2.40 Erik opgiver. Der er mat. Erik kom aldrig med i dette spil, og kunne ikke modstå de forskellige trusler, som en stærkt spillende Mihai spillede. Kom igen Erik. Lige 1-1

2.50 Bjarne vinder i fin stil over Bent Petersen. Bjarne får givet Bent en dobbeltbonde i kongestillingen og da Bent forsøger at spille bønderne frem, får Bjarne et flot angreb. Det så rigtig godt ud 🙂 Vi er nu foran 2-1

3.05. Madsen vinder flot. Sætter modstanderen mat. Meen, Madsen havde overrasket Martin Andersen i åbningen, men det var Martin der snuppede en bonde, da en springer kom i vanskeligheder på randen. Heldigvis lykkes lidt fusk, og en officer kan ikke slås tilbage p.g.a. en løberbinding på D og K. Typisk Madsen. Når at afslå remis 2 gange med en bonde nede. 3-1 føring til os.

3.40 Morten J vinder et flot parti over Torben Teimer. Det så ellers lidt farligt ud for Morten, men et dronningen-indhop til f6 med grimme trusler over for sorts konge gav et par fribønder i overskud til Morten i stedet og en klar vundet stilling. Flot så det ud. 4-1 føring 🙂

3.45 Oscar er oppe i mod stærke Flovin Næs, men der er vist ingen slinger i valsen. Når Oscar er i det humør, så er det svært at få noget med derfra. Vant lidt bøner, fik 2 officerer for et tårn, og en fribonde der var umulig at stoppe. Det så flot ud og sikkert! 5-1 til os.

4-10 Finn accepterer en remis. Fik vel nok spillet lidt forkert i åbningen mod Kaj Johansen, men præcise og gode træk, fik stillet lidt trusler op, og der blev taget remis efter godt 4 timers spil. 5.5-1,5

5.15 Tilbage sad Hanus og kæmpede for et helt point mod Lars Christensen i rigtig lang tid. Et tårnslutspil med en merbonde. Men Lars kender jo teorien og beholdte tårnet bag fribonden. Det kunne kun vindes, hvis Lars lavede en fejl, men det gjorde Lars ikke. Men flot parti Hanus. 6-2 til os.

Derved blev det til den spåede 6-2 sejt til os og vi rykker lidt op i tabellen. Ligger nu på en 3. plads med 17 points, men både Holbæk og Kalundborg ligger lige bag ved med 16,5. Og vi møder netop Kalundborg i næste runde. En ny spændende runde venter om 14 dage.

/ Holdleder

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar