Klubben er lukket mandag 10/1-22

Vi udsætter desværre også klubaften på mandag 10/1-22 i Præstø Åben EMT.

Jeg har lige lagt 7.runde. Så hvis man har lyst at spille privat eller på anden måde afvikle jeres parti, er dette helt ok, bare giv mig besked om hvornår og hvor.

Vi er 2 runder bagud, men jeg håber bestemt på, vi når det hele alligevel. Der kommer nogle aftener i klubben hvor vi har SkakCafé samt, der vil også være nogle mandage, der er afsat til holdkampe, og her vil også kunne afvikles mange partier.

Jeg skriver et par datoer herunder, jeg håber vil kunne komme i betragtning. Divisionshold Kampen mellem Frem 2 og Præstø 1 søndag 16/1 er udsat. Om holdkampen mandag 17/1 mellem Præstø 2 og Møn 1 afvikles, er endnu ikke helt på plads. Mere herom når jeg ved besked….

Jeg håber vi kan komme videre på følgende måde: Mandag 24/1-22 spiller vi en masse udsatte partier (lægger nok runde 8 efter denne dato, måske tidligere, hvis mange har afviklet privat inden denne dato) Mandag 31/1-22 spiller Præstø 2 ude mod Sorø 1, mens resten kan afvikles en masse udsatte partier.

Med lidt held og god ånd, er vi måske næsten helt med herfra, med nogle få udsatte partier.

Vi spiller igen en hurtigturnering på lichess – kom til turneringen ved at bruge linket her:

Udgivet i EMT | Skriv en kommentar

Præstø Åben EMT 7.runde udsættes

Hej kære medlemmer

I lyset af corona og restriktioner, har vi valgt at udsætte runde 7 i Præstø Åben EMT. Så klubben er lukket mandag 3/1-22. Regeringen kommer nok med en ny udmelding 4/1 så vi ved hvordan vi står herefter.
Vi vil i stedet afholde en hurtig nytårsturnering mandag 3/1-22 kl. 19:00 til 22:00 på lichess. Betænkningstiden er 15 min. + 5 sek/træk.

Udgivet i Præstø Åben EMT | Skriv en kommentar

Skak-Julekalender 2021

Hej alle sammen.

I anledning af julen, har jeg lavet en skak-julekalender. Alle er velkommen til at deltage i jule/skak løjerne.

Ole Knudsen fra Skakbloggen har sponsoreret et gavekort på 400 kr. til den heldige vinder.

Læs mere ved at gå til siden oppe i menuen på hjemmesiden eller klik her på linket:

Udgivet i Klubliv, Opgaver | Skriv en kommentar

Oscar Koch-Müller DM U19

Danmarksmester U19

Oscar scorede 4 af 5 ved U-DM. tabte første runde, men så sig ikke tilbage og vandt 4 partier i streg. Rigtig flot præstation. Vi er stolte af dig Oscar! God tur til NM i Norge.

Udgivet i Ungdom | Skriv en kommentar

Tur til Uetze

Gruppebillede ved Møllemuseum

Turen gik til Uetze. Det er 32. gang vi mødtes siden 1989. Kun sidste år blev det aflyst pga Covid. Vi var 9 der satte kursen sydpå. Uetze/Hänningsen ligger ca. 320 km nede i Tyskland. Vi kørte fra Bårse/Præstø kl. 09:00, og landede ca. kl. 16:00. Vi fik kaffe og kage og snakken gik. Vi havde en ny mand med og tyskerne havde 2 nye ansigter. Fredag aften spiller vi altid alle mod alle lynturnering. Betænkningstid 4+2 med 20 deltagere. Længe stod Morten F. Jensen til sejren, men trætheden meldte sig og tabte de sidste 2 partier. Torben B. Jensen kom bagfra og løb med lynpokalen. Vi blev alle indlogeret privat hos tyskerne.Lørdag mødtes vi ved 10 tiden og var på udflugt til et mølle museum. Her brugte vi nogle timer og spiste frokost i det fri.Holdkampen skulle spilles kl. 15:30 over 9 brætter. Vores holdopstilling var: 1. Morten F. Jensen, 2. Torben B. Jensen, 3. Daniel Kokholm, 4. Anders F. Jensen, 5. Bo Munksgaard, 6. Henning Jensen, 7. Johannes F. Jensen, 8. Peter H. Ravn (ny med i Uetze) og 9. Mike Bahnsen. Vi tabte 5-4 og det burde have været værre. Henning fik en meget heldig remis, ved konstant at spille på fusk med 3 bønder nede. Mike var helt ned i sækken og havde kun en springer tilbage mod Dronning, springer og løber. Fuskede og blev pat.Efter holdmatchen blev der grillet, åbnet øl og hygget igennem.Søndag formiddag kaffe, kage og lidt lyn og farvel kl. 12:00.Endnu en fantastisk weekend med vores gode venner! Det er aftalt de besøger os første weekend i september til næste år.

Udgivet i Uetze | Skriv en kommentar