Venskabsweekend – med lynskak – holdskak – hygge

Holdet fra Uetze mødte denne gang frem med 8 mand. Efter en times tid med hyggesnak var der god dansk aftensmad, frikadeller, skinke, flødekartofler og grøn salat. Mens solen gik ned, og mørket sænkede sig udenfor, var der fuldt blus på indenfor med lynskak – alle mod alle – og med to storskærme kørende med hver sin landskamp i fodbold, Danmark mod Polen og Tyskland mod Tjekkiet.

 

 

Lørdag formiddag var der fælles udflugt til Danmarks Borgcenter i Vordingborg. Lykkeligvis var de klenodier fra vikingetiden, som er udlånt fra netop Tyskland og midlertidigt udstillet i Vordingborg, igen kommet tilbage i god behold efter en kort udflugt i den forgangne uge, bortført af nogle tyveknægte, som dog ikke nåede længere med kostbarhederne end et stykke ud på Storstrømsbroen.

Der var også dramatik i afslutningen af holdkampen lørdag eftermiddag. På førstebrættet satte modstanderen fra Uetze sin springer frem som et tilsyneladende gratis offer; men den limpind lod Morten F. Jensen sig ikke narre af, så dette parti sluttede ligesom 5 andre med en fredspibe. Uetze vandt de resterende 2 partier og dermed matchen med 5 point mod Præstøs 3 point.

 

 

Partiet blev efterfølgende genstand for meget stor opmærksomhed og en grundig analyse, før man gik om bord i aftensmaden – lækre grillede burgerbøffer.

Dette indlæg blev udgivet i Uetze. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar