Sydøstfyn 1 – Præstø 1, nederlag på 3,5 – 4,5

Vi mødte i 2. runde nedrykkerne fra 1. div. Sydøstfyn 1. Det ser ud til, at holdet er lidt svækket i forhold til tidligere. Det forventede resultat sagde 4,01 – 3,99 til Sydøstfyn, så en helt lige forventet kamp. Og det blev også meget lige kamp. Ingen afbud og efter de første par timers spil, så det lovende ud til os.

1.40 Bjarne tar imod remis. Havde stået fint med godt tryk mod modstanderens konge, men det så svært ud at komme videre. 0,5 – 0,5

2.00 Holdlederen tar ligeledes imod en remis. Stillingen var helt lige. Måske en lidt for tidlig remis, men på dette tidspunkt så det fint ud rundt omkring. 1-1

2.58 Oscar tilbyder remis. Havde stået rigtig fint med en lille fordel tidligere, men til sdist var stillingen måske tippet til lidt i underkanten, så remis fintr. 1,5 – 1,5

3.00 Finn taber. Det var ærgerligt. Syntes ellers Finn havde stået helt lige det meste af kampen, men overser et eller andet, og må opgive. 2,5 – 1,5

3.40 Hanus har afslået remis tidligere. I slutstillingen ser det ud som om Hanus mister en officer for 2 måske 3 bønder, men modstanderen taber på tid. Tror de nåede omkring træk 35. Vi er helt lige igen 2,5 – 2,5

3.42 Erik “taber” en remis. Rigtig ærgerligt. Der er ikke så meget tid tilbage. Erik vinder et helt tårn efter løber gaffel på T+D. Løberen skal bare lige i spil igen. Det kommer den. Eriks dronning på gå helt hjem på h7 og modstanderen trækker bare hurtigt og bytter yderligere af og giver en kvalitet mere, og så er der lige pludselig evig skak. Øv-øv. 3 – 3

4.20 Madsen må give fortabt. Stod ellers ok, overspillede eller satsede måske for meget på sejr, men modstanderen fik fuldstændig kontrol over først d-linjen og derefter 7- linje . Kongen kunne ikke længere forsvares. 4 – 3

4.40 Tilbage sad Morten og kæmpede for et helt point. Havde det meste af dagen stået fint med tryk på modstanderens bønder bl.a. Der blev forsvaret godt med springerne helt tilbage på 7. og 8. række. Efter D-afbytninger var det lige ved og næsten, men modstanderen havde styr på det og holdt stillingen remis. 4,5 – 3,5

Vi tabte derfor knebent igen med 3,5 point og har 7 points efter de 2 første runder. Vi indtager 4. pladsen og møder i næste runde Nyborg, der ligger med 5,5 points. Vi vil der forsøge at få vores første sejr.

Der er langt til Sydøstfyn, men en hyggelig klub af besøge.

/ Holdleder

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar