Remis 4-4 ude mod Nyborg i 2. division

Velkommen til endnu en sæson i 2. division, måske vores sidste i denne omgang ? Der er jo vedtaget en ny struktur med 4 1. divisioner og ingen 2. divisioner mere fra næste år. Det betyder, at det sandsynligvis kun er de bedste 3 i år, der spiller i 1. division til næste år, mens resten rykker ned i M-rækken. Vores mål er derfor en 3. plads i år, men det er vi jo ikke ene om 🙂 Vi var knebne favoritter til dagens kamp mod Nyborg med en forventet score på 4,7, men Nyborg er ingen dårlig modstander og vi har spillet mange tætte kampe mod netop Nyborg. Og sådan skulle det også blive i år.

14.40 Erik vinder sikkert. Allerede i træk 7 spiller Eriks modstander forkert. Laver en løberafbytning på a3, hvor modstanderens springeren så kommer til at stå udækket på a3 og herefter snupper en dronningeskak på a5 springeren i næste træk. Derefter var det spil til et mål, o sejren sikkert kørt hjem. 1-0

15.25 Vores formand må give op i en stilling med 3 bønder for lidt til sidst. Havde påtaget sig en isoleret centrumsbonde, som faldt på et tidspunkt, og der røg tilsyneladende en bonde mere og så var der ikke noget håb mere. 1-1

15.25 Peder spiller remis. Fik ikke set så meget. På et tidspunkt var der 4-5 bønder til hver samt D + L. Peder skulle passe på på baglinjen, at løberen ikke blev fanget, men der blev taget remis. 1,5-1,5

15.30 Hanus tar også remis i en lige stilling med T + 3 bønder til hver. Hanus havde en lidt svagere bondestruktur, men det aktive tårn klarede remis’en. Havde i løbet af partiet stået ganske godt. 2-2

15.35 Bjarne taber. Kom til at stå meget trykket og fik aldrig befriet sig og overlevede ikke bondefremstødende mod kongen. 2-3

15.40 Madsen vinder. Som tilskuer var det en lidt rodet kamp. Madsen scorer a-bonden og rykker sin egen bonde fremad. Tror modstanderen overser en D-skak i centrum, hvor det bliver fatalt at sætte dronningen i mellem Madsens dronning og konge, da en tårnskak i h-linjen tvinger kongen væk fra dronningen, så den kan bare gafles. Udlignet 3-3-

15.50 Oscar får remis med en bonde mindre. Oscar har fået e-bonden helt frem på 7. række, og dette holder et konstant tryk, så modstanderen ikke kan befri sig. Ellers ville modstanderens tre bønder mod en på dronningenfløjen nok have afgjort det til Nyborgs fordel. 3,5 – 3,5

16.20 Holdlederen er den sidste, der bliver færdig. Har afslået 2 remis-tilbud og satser måske lidt for hårdt på gevinst. Kommer lidt i problemer med at dække alle bønderne efter modstanderen får sit tårn ind på 3. række, men får aktiveret tårnene og får modspil til at sikre remis’en. 4-4

Vi havde som sagt håbet på en sejr, men alt i alt et fair resultat, som kampene udviklede sig. Vi må se, om vi kan kravle lidt op i tabellen efter næste runde, hvor vi allerede om 14 dage spiller hjemme mod Sydøstfyn.

/ Holdleder

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar