Hjemmesejr på 6-2 over oprykkerne fra Nyborg

I disse covid-19 tider havde vi fået lov til at afvikle hjemmekampen mod Nyborg. Spillelokalet var opdelt i 2 sektioner. Spillere på bræt 1-4 havde egen indgang med adgang til spillelokalet, hvor de første 4 brætter spillede og ligeledes med egen adgang til toilet og kantine. De sidste 4 spillere gik ind ad den normale indgang, og på den måde kunne vi afvikle kampen sikret og på forsvarlig måde. Det gik så lidt udover at kunne følge med i alle partier. Det kunne ikke lade sig gøre. Måske kan vi opdele lokalet anderledes næste gang, hvis vi stadig må til næste kamp. Dermed sagt, at det var svære betingelser for holdlederen at følge med, så det er desværre meget begrænset med kamp-detaljer. vi regnede med, at dr. Elo sagde omkring 5,5-2,5 til os. Det var så kun ca. 5-e. Vi lagde stærkt ud

15.15. 1-0 til os. Morten Mads vandt sit parti. Jeg fik ikke set, hvordan partiet blev fundet. Morten havde et stærkt bondecentrum med en garderet fribonde i d-linjen.

15.30 Oscar var næste mand med et helt point. Oscar er inde i en meget stærk periode. Vinder bare hele tiden! Tror han blev mødet af F4 eller kongegambitvariant, men Oscar fik på et tidspunkt gaflet f4 bonden og fik tårnet med i angrebet. Så faretruende ud, og så så jeg, at han havde vundet. 2-0

15.35. Umiddelbart efter taber Formanden. Så intet af partiet, men Morten sagde, at han havde stået rigtig godt, men et eller andet gik galt 2-1

15.38 Bjarne vinder. Jeg havde ingen mulighed for at se noget af partiet. 3-1

15.40. Erik vinder. Kunne måske i starten have snuppet E4-bonden, men fortsatte i stedet partiet med at presse på, og så vandt Erik 4-1

16.00 Torben remis i en død stilling med en bonde mindre. Skulle have sat angrebet ind et træk før, som efterfølgende så vindende ud, men spillede i stedet et dårligt tårntræk, der faktisk kommer en bonde bagud. Men i en lukket stilling uden muligheder. 4,5-1,5

16.45. Finns parti kunne jeg ikke se noget af, men vurderet ud fra ansigtsudtrykkene, så det ikke for lovende ud. Endte vist i et slutspil, hvor Finn havde evig skak 5-2

17.15 Tilbage sad Hanus med 3 bønder, 1 tårn og uligfarvede løbere. Hanus havde 2 bønder presset frem på 5. og 6. række. Begge spillere havde et godt stykke tid været nede på 1-2 min. Hanus får spærret sim modstanders tårn lidt inde til sidst, og et stærkt løbertræk med bondeafdækkerskak, som modstanderen går ind i. Det havde nok ikke været nødvendigt, men viser blot, at den, der angriber, kan bedst udnytte de uligfarvede løbere. Godt kæmpet Hanus. 6-2 blev slutresultatet.

igen en god dag på kontoret. Ligger lunt med 11 points efter de første 2 kampe.

Holdlederen

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar