5-3 sejr hjemme over Nykøbing S

Vi fik i dag afviklet 3. runde i 2. div efter planen. Det var den eneste kamp, der blev afviklet i puljen. Vi havde igen i disse covid-19 tider opdelt spillelokalet i 2 afdelinger med hver sin indgang m.v. Det var dejligt, at Nyk. S også gerne ville have afviklet kampen, så vi undergår udsatte kampe. Kampen blev afviklet efter gældende corana-regler. Vi mødte et godt kæmpende Nykøbing hold, der ikke på nogen måde lagde sig frivilligt ned. Vi scorede i dag 0,25 under forventede. Et fair resultat efter dagens kampe

3.10 Morten J må opgive. Valgte at nappe 3 bønder for en løber, men fik ikke spillet løberen helt hjem, og blev så trykket sammen, og kumme ikke holde sammen på stillingen. 0-1

3.40 Torben vinder efter et lige slutspil med 5 B + L til hver, men kongen er meget aktiv og løber vinder en randbonde, og dermed partiet. 1-1

4.00 Hanus tar remis i en for mig at se meget lige stilling. Der skulle vist satses, for at der kunne vindes, og det var der ingen af spillerne der havde lyst til. 1,5 – 1,5

4.10 Erik vinder. Havde et fint kongeangreb, der dog ikke blev til noget, men så var der meget tryk på d-linjen, og fik flot en kvalitet. Så skulle der lige afklares en del skakker, men til sidst var der sat en trussel op mod en løber, der havde svært ved at blive på brættet, og så opgave Eriks modstander. 2,5-1,5

4.30 Bjarne opgiver. Havde fået sat en løbet helt off-side på b1, som vqar blokeret af egne bønder på c2 og c3, så det var længe et spil med en officer mindre, selvom Bjarne pressede godt på angreb. Der blev afvist, og modstanderen fik sin D ned på b2 og tog stille og roligt løberen og kort tid efter hele pointet. Helt lige igen 2,5 – 2,5

4.31 Madsen vinder sikkert. Fik en officer pga kongebinding i f-linjen. Modstanderen havde samlet 3 fribønder på kongefløjen, men der var ingen modchancer mod Madsens 2 fribønder på dronningefløjen. Fik til sidst god hjælp fra modstander, der glemte at flytte et truet tårn, men det var en tabt stilling. 3,5-2,5

5.00 Oscar måtte i dag virkelig slide sig til det hele point. Hande i et D-slutspil den stærke S mod en dårlig L, og der blev gaflet en bonde, og så var partiet vundet. Efter nogle yderligere træk valgt modstanderen at give op. 4,5-2,5

5.02 Finn var sidste mand. Et virkeligt spændende og godt spillet parti fra begge sider. Troede på et tidspunkt, at Finn ville vinde, men alle bønderne røg, og så var remis’en uundgåelig. 5-3

Det var vores 3. sejr, så en rigtig fin start. Vi må se, når de andre får spillet de udsatte, hvordan vi ligger placeret. Det ser jo desværre ikke lige ud til, at vilkårene for afvikling af kampe fremadrettet bliver lettere. Vi må se.

God jul og godt nytår!

/holdleder

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar