Kollektiv Offdag

Inden kampen, troede jeg klippefast på at Næstved kunne vi bide skeer med……men tro gør det åbenbart ikke alene ……. vi var svage underdogs, den forventede sagde 3,5 – 2,5

  1. Først færdig, var for engangs skyld Bo, han kom ud i en symmetrisk Engelsk c4 og c5 – men det gik faktisk så hurtigt, at jeg i hvert fald ikke fik med, hvordan det kunne gå så hurtigt. Bo vandt et helt tårn, og med Bo`s styrke var det da også ren teknik. 1-0
  2. Næsten lige så hurtigt færdigt – alt for hurtigt, var undertegnede. Solgte en bonde i træk 6, prøvede så at stabilisere og det lykkes “næsten” – der røg bare en kvalitet i forsøget. Så et sidste tricks på at fange ham i evig skak, lykkedes ikke – så efter 20 træk, nede med tårn og to bønder, fandt jeg tiden inde til at opgive 0-1
  3. Peter Ravn, fik en meget lige  stilling, med fastlagte bønder. Meget lige så da han fik tilbudt remis, modtog han – fornuftigt. ½-½
  4. Dagens gavebod stod Sebastian for – han spillede faktisk et rigtig flot parti, kom bagud med en kvalitet, men fik sat nogle trusler op, som modstanderen slet ikke kunne overskue.Sebastian, fik en stilling hvor han fik mulighed for remis ved trækgentagelse. Modstanderen valgte så at undgå det, hvilket resulterede i at Sebastian desværre kom til at tage remis i en total gevinststilling. Mat i 2 – blev kun til ½-½
  5. Henning havde en rigtig god stilling. Stod vel en smule bedre, men et rigtig skidt træk med Dronningen, førte til en mat . Rigtig øv. 0-1
  6. Sidst færdig var Lars på bræt 1. Han fik ud fra en rigtig solid stilling, stillet brikkerne op rigtig fornuftigt. Lige farvede løber og fire bønder til hver, men med den store forskel at modstanderens bønder var fire isolerede bønder, imod 3 sammenhængende bønder på dronning fløjen, og en isoleret på g-linien til Lars. Jeg tror på det kunne have været vundet. men ½-½

Så samlet set et nederlag på 2½-3½, hvilket også var hvad den forventede score forudsagde. Men på baggrund af spil, havde det omvendte været mere retfærdigt – men retfærdighed, var et begreb, som der ikke blev spillet med denne aften.

Men vi kommer igen…..

Holdleder Jan Ambirk

Dette indlæg blev udgivet i Holdturneringen. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar