Præstø Åben EMT 2015-2016

Præstø Åben Schweizer EMT

Se alle informationer i linket.

Klik her: Turneringsskema og andre informationer

open@p-skakklub.dk (Mail til næsten alle deltagerne i turneringen).

Her kan vi snakke om løst og fast vedr. turneringen!

Aktuel Runde

Udsatte partier

RundeParti

Udsatte partier -SelfService

Her kan du give besked om hvornår der spilles. Klik på knappen for at vælge en dato eller skriv i feltet. Turneringslederen får automatisk besked og tabellen bliver opdateret.

Hvid: (skal udfyldes)

Sort: (skal udfyldes)

Vælg dato:

[cfdb-html form=”Udsatte fra Præstø Åben” show=”Hvid,Sort,Dato stripbr=”true”]

[/cfdb-html]

Hvid Sort Spilledato
${Hvid} ${Sort} ${Dato}

Afbud

Her kan du give besked om hvornår du har afbud. Klik på knappen for at vælge en dato eller skriv i feltet. Turneringslederen får automatisk besked og tabellen bliver opdateret.
Husk! Det er dit ansvar at din modstander får besked

Dit navn *

Vælg dato:

Jeg kan ikke give besked

[cfdb-html form=”Udsatte fra Præstø Åben” show=”Hvid,Sort,Dato stripbr=”true”][/cfdb-html]

[cfdb-html form=”Afbud til Præstø Åben” show=”Navn,Dato stripbr=”true”]

[/cfdb-html]