Om Klubben

Præstø Skakklub holder til på SFO2 Abildhøjgården, Rugvænget 72a, 4720 Præstø.

Klubaften: Mandag kl.: 19:00. Rygning: Rygeforbud i spillelokalet. Vi er ca. 40 medlemmer. Vi stiller med 3 hold i holdturneringen for 2. hovedkreds. 1 hold i Mesterrækken, 1 hold i A-rækken samt 1 hold i B-rækken.

Man behøver ikke at være skakmester for at være medlem, der er plads til alle uanset styrke. Vi kalder det selv en seriøs hyggeklub. Vi har et godt sammenhold og hyggen er i højsæde.

Der sker noget hver mandag i klubben. Hvis vi ikke spiller holdkamp eller klubturnering, så sker der noget andet. Vi har også en hyggeskak turnering. Der kan alle komme og deltage, og man behøver ikke at være med hver gang! Se aktiviteter i kalenderen.

Præstø Skakklub holder åben hus de dage, hvor der spilles hyggeskak. Det er fra kl.: 19:30 til ca. 22:00. Alle er velkomne!