Præstø Åben EMT 2014-2015

Præstø Åben Schweizer EMT

Se alle informationer i linket.

Klik her: Turneringsskema og andre informationer

open@p-skakklub.dk (Mail til næsten alle deltagerne i turneringen).

Her kan vi snakke om løst og fast vedr. turneringen!

Aktuel Runde

Udsatte partier

RundeParti

Udsatte partier -SelfService

Her kan du give besked om hvornår der spilles. Klik på knappen for at vælge en dato eller skriv i feltet. Turneringslederen får automatisk besked og tabellen bliver opdateret.

Hvid: (skal udfyldes)

Sort: (skal udfyldes)

Vælg dato:

[cfdb-html form=”Udsatte fra Præstø Åben” show=”Hvid,Sort,Dato stripbr=”true”]

[/cfdb-html]

Hvid Sort Spilledato
${Hvid} ${Sort} ${Dato}

Afbud

Her kan du give besked om hvornår du har afbud. Klik på knappen for at vælge en dato eller skriv i feltet. Turneringslederen får automatisk besked og tabellen bliver opdateret.
Husk! Det er dit ansvar at din modstander får besked

Dit navn *

Vælg dato:

Jeg kan ikke give besked

[cfdb-html form=”Udsatte fra Præstø Åben” show=”Hvid,Sort,Dato stripbr=”true”][/cfdb-html]

[cfdb-html form=”Afbud til Præstø Åben” show=”Navn,Dato stripbr=”true”]

[/cfdb-html]

Navn Dato
${your-name} ${dato}

Præstø Åben EMT 2014-2015 — 39 kommentarer

1. Øv havde planlagt at spille 4.runde imod P. Karstensen……men Nyk Sj. ville det anderledes. Så vores hold tager den lange tur til Nyk Sj mandag aften. Håber “vi” / jeg klare det any way…….men alligevel ærgeligt, med for mange afbud, det ødelægger lidt rundelægningen. Sorry.

2. Har noteret at Frede og undertegnede spiller 10/11. Ville gerne afvikle partiet imod Preben Karstensen d. 17/11….men ifg indbydelse er datoen ikke opgivet som en mulighed.

3. Jeg har her til aften aftalt følgende:
    Mandag den 27/10 Peter-Jan G
    Onsdag den 29/10 Henning-Jan G
    Mandag den 10/11 Henning-Jan G og
    spiller holdkamp den 28/10 i Køge

4. 5 partier blev afviklet. Status er at der kun er 2 udsatte partier tilbage. Jan Gregor er ude at rejse, og kommer hjem 18. Oktober, så han er klar til 3. runde, men når næppe at afvikle et udsat.

5. Så er vi snart klar til at dyste i klubturneringen. 32 tilmeldte er klar. Vi har 3 seedningsgrupper. De skiller ved 1600 og 1300. Øverste gruppe får tildelt 2 point i de 2 første runder, mellemgruppen får tildelt 1 point i de 2 første runder. Nederste gruppe får ingen point. Det gør vi undgår de helt store rating forskelle. Der kommer ydeligere informantion inden længe fra Bjarne og undertegnede.

6. Victor og Oscar står til at være medlemmer af BMS. De er Præstø spillere nu. Bare for en god ordens skyld (og så har Oscar fået sin ELO rating, den er 1255). Han er stolt.

• Tillykke med ELO 🙂 Så snart det er opdateret på DSU bliver vores tilmeldte liste også rettet. I DSU systemet er de medlem i Præstø. Jeg ved ikke hvornår det slår igennem på selve siden.

• Hej Finn. Jeg så også helst vi startede kl. 19:00, men flere har været imod dette bl.a. p.g.a arbejdstid. Mit oprindelige forslag var at partier involverende børn skulle starte kl. 19:00. Men dette ville blive for bøvlet at have 2 forskellige starttider. Det endte med jeg kom med et kompromis så partier involverende børnemedlemmer (under 15 år) ikke får ekstra tid ved 40 træk. Men jeg er med på vi kan forsøge om det kan gennemføres næste år 🙂 Den sene starttid er jo også et problem for dem der skal tidligt op.