Træning

Træning er vigtigt for skakspillere i alle aldre. Derfor har vi mange træningssamlinger i Præstø Skakklub, som er åben for alle uanset alder, med Max 1700 i rating. Man kan godt deltage gratis en periode, selvom man ikke er medlem af Præstø Skakklub, bare giv besked i forvejen, så vi har mulighed for at aflyse. Undervisningen bliver delt op i grupper efter styrke afhængig af de fremmødte. Vi deler typisk op i en begynder/mindre-øvet gruppe og en stærkere gruppe.

Man kan se de næste træningsseancer i kalenderen ude til højre. Dem der står som “Træning” er gratis, andre kan koste penge.

Præstø Skakklub har en række faste undervisere i medlemsskaren, som skiftes til at komme med indlæg til undervisningen. Har du en lille skak-underviser gemt i maven, eller bare noget på hjertet du gerne vil dele med andre, så føl dig fri til at kontakte mig, enten via mail eller personligt i klubben. Man behøver ikke være mesterspiller for at kunne undervise andre. Tænk på Magnus Carlsen ville have et stort problem at finde en træner, hvis det krævede han skulle være bedre end ham selv 🙂

Vel mødt 🙂
Morten Frank Jensen – formand@p-skakklub.dk

Til underviserne
Giv gerne besked i forvejen til mig, når du har noget du gerne vil vise, så vi kan planlægge dagene. Jeg kan også komme med input til emner og materiale, hvis man gerne vil have lidt inspiration.