Præstø Åben slut (næsten!)

Turneringen sluttede med en spændende kamprunde hvor klokken var over midnat før sidste parti var slut. Kun to remisser blev det til så der blev gået til stålet.
Morten FJ og Finn sluttede begge på 9,5 points og der er linet op til en spændende omkamp den 22. april samtidig med afslutningen af Grand Prix serien. Spændende om formanden finder noget giftigt mod Finns sædvanlige Philidor!
Mange fik lagt adskillige points til ratingtallet og selvfølgelig var vi også en del som måtte bløde.
Oversigter og tabeller er opdaterede og kan ses under turneringen.

Dette indlæg blev udgivet i Præstø Åben EMT. Bogmærk permalinket.

4 Responses to Præstø Åben slut (næsten!)

  1. Finn A skriver:

    Tillykke med klubmesterskabet, Morten. Det var velfortjent. Det var et flot parti du spillede i mandags. Det var et godt åbningsvalg. Jeg havde helt styr på din b3 åbning…Næste gang skal du ikke regne med jeg spiller Le7. Selvom Fritz mener det er OK giver det en presset stilling hvor sort skal spille meget nøjagtigt. Og du er jo en god angrebsspiller. Så det er ikke den rigtige medicin. Jeg må indrømme, at jeg efter Le7 satsede på fælden Lc4 Se5 Lb3 Sh7! med gevinst til sort. Men den falder du selvfølgelig ikke i..Finn

    • Formanden skriver:

      Mange tak Finn. Ja Lc4 ville have givet en kedelig udgang for mig :o) Jeg tænkte nok du havde fået styr på b3… og det kan være rimeligt nemt at vælge en variant for sort. Jeg må nok sande at 1.b3 er bedst som overraskelse. Men endnu en gang tak for kampen. Glæder mig allerede til vi ses igen i gøngeturneringen!

  2. BjarneP skriver:

    Det tror jeg faktisk vi har mulighed for – men vi har ikke diskuteret det 🙂

  3. Jan Ambirk skriver:

    Tak for en god turnering……selvom jeg ikke vandt rating, så må jeg jo være tilfreds med mit “0” og over at have haft de to finalister ude i torvene ( især Morten ). En sådan finale, som sædfølgelig bliver sendt “live”, ikk` ?! :0)

Skriv et svar