Horsens Lang Weekend 2013 ifølge Morten F. Jensen

Det var 3. gang jeg deltog i denne turnering. Hvad kan jeg sige…?? Det er fantastisk! Det er det hele der er fantastisk. Sammenholdet mellem Præstø og Næstved spillere. Turneringsledelsen og hele staben omkring stævnet. Og ikke mindst alle deltagerne. Intet er afgjort før til allersidst. Jeg har kommenteret mine partier i partidatabasen, og håber I synes de er værd at se igennem. De er kommenteret gennem mine øjne, og som Torben en gang sagde, så er jeg mere optimist end realist. I må hjertens gerne komme med kommentarer her.

Dette indlæg blev udgivet i EMT. Bogmærk permalinket.

5 Responses to Horsens Lang Weekend 2013 ifølge Morten F. Jensen

  1. Finn A skriver:

    Hej igen Morten, du skal også lige have den fra en lidt anden vinkel. Det var nogle kanongode partioplæg. Så selvom du fik en ratingfremgang på næsten 40 er der potentiale for endnu mere…Finn

  2. Finn A skriver:

    Hej Morten, Fine partier. Faktisk kunne jeg bedst lide det mod Thomas Klitgaard fordi det var helt gennemført med nogle små finter undervejs. Thuesen var godt men får ikke topkarakter herfra. Den store fejl spolerer helhedsindtrykket.. Lidt det samme mod Mikkelsen, selvom fejlen var knap så stor. Det vilde parti mod Lars får god karakter for modigt og nogenlunde kontrolleret spil. Det jeg prøver at sige med mine skolemesterkommentarer er, at eliminering af de store fejl og lidt mere nøgternhed i dit spil ville give store fremskridt…:)

  3. Jan Ambirk skriver:

    Gode billeder…..o0(mon jeg kan drikke alt det kaffe??) :0)

Skriv et svar