Og lidt mere om dag 5 :-)

Der er 2 runder tilbage og meget kan ske endnu.
Lars var oppe mod en solid herre fra det jyske, samme modstander som jeg havde i 2. runde og blev lige så stille lagt ned. Han kunne vist have gjort noget mere aktivt, men valgte den defensive strategi idag og blev klemt ihjel. Lars har stadig haft en fin turnering og er fint over forventet score. I morgen venter den sympatiske Michael Marshall, gruppens højstratede, så er er nok en udfordring til Lars.
Det samme kan man sige om min kamp, skal møde Eriks banemand fra Sorø, den små Bjarke Christensen, der nok er liden af vækst men ikke af skaklig formåen! Om min parti idag kan det vel kun siges at jeg fik hvad jeg gerne ville have, men formåede ikke at slå til da chancen var der, og overså senere en grim, grim gaffel som sluttede det hele af.
Morten kom ind i en stilling vi havde analyseret på i den tro at jeg ville ende i den! Han fik lært lidt om hvordan man så skal spille den!!
Vi er klar i morgen efter en dejlig middag i aften – og det er allerede om
11 timer!!!!!! 😛

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder. Bogmærk permalinket.

1 Responses to Og lidt mere om dag 5 :-)

  1. ulrikrath skriver:

    Hej Morten tak for en virkelig hyggelig aften jeg tror at det var interessant og lærerigt for alle.Måske skal det gentages hva” med Larsen-Spaskij Amsterdam 1964–Wauw et parti en fantastisk kamp.Morten den bog du brugte den aften til kommentarer etc.,måjeg be om titel og forlag?.
    Nu endnu en gang mange tak og hils din meget søde familie.
    Ulrik Rath

Skriv et svar