Besøg af Uetze fra d. 14.-16.september

Der nu præcis 14 dage til vores tyske venner kommer og besøger os i Præstø, og der er altså stadig en del ting der skal afklares.
Status er:
TILMELDINGER:
Jeg har indtid d.d. kun modtaget bindende tilmeldinger fra Morten og Torben, desuden har Uffe meddelt at han kun kan være med ganske minimalt grundet børneweekend. D.v.s. at der foreligger 3 (!) tilmeldinger p.t., og det er ganske enkelt for ringe, ærligt talt ! Jeg forventer naturligvis flere tilmeldinger efter denne mail, men I må meget gerne blive hurtigere til at melde ud, så forudsætningerne for arrangementet er til stede.
Jeg forventer at vi også denne gang kan holde deltagergebyret på 350,- – 400,-kr. for hele arrangementet.
OVERNATNINGSMULIGHEDER
Også her er det “Tordensskjolds soldater” i form af Morten, Torben & undertegnede der har meldt ud, og hvis tyskerne kommer med 8-10 personer, som jeg forventer de gør, er det altså for lidt. Så vi skal mindst have én person mere på banen, der har mulighed for at have mindst 2 tyskere boende.
PROGRAM
Fredag d. 14/09
kl.16 tyskerne plejer at ankomme heromkring, herefter skakhygge & evt.fodbold
kl.18 Velkomst & aftensmad
kl.20 Lynturnering
Lørdag d. 15/09
kl.10 Afgang til “Turen i det blå”, vi besøger det nye automobilmuseum i Næstved. Bagefter frokost i det grønne – laver Claus Hansen sine fremragende sandwiches igen ?
kl.14-15 Holdkamp på forventelige 8 brætter
kl.19-20 Aftensmad, herefter “råhygge” med masser af skak&øl.
Søndag d. 16/09
ca.kl.11 Vi mødes for at sige farvel igen
kl.12 Tyskerne siger (forhåbentlig) “Vielen Dank für dieses Mal”, herefter oprydning.

FORPLEJNING/DRIKKEVARER
Dette emne emne har vi slet ikke drøftet endnu og skal derfor afklares i løbet af de næste 14 dage.
For mig ville “Samkogt ret m/ris+pasta og salat” være indlysende til fredag aften – andre forslag ? Og hvad kan vi byde dem lørdag aften ? Har du noget godt kød til Weberen igen, Torben, eller er der andre der kan byde ind med en rigtig god idé ?
Drikkevarer: hvad har du på lager, Morten Madsen ? Vi skal regne med et behov på ca. 6 rammer øl + 4 rammer sodavand. Hvis ikke Morten er leveringsdygtig skaffer jeg det bare som jeg plejer.
TILMELDING TIL SKAK
Vi SKAL altså kunne mønstre mindst 20 deltager (inkl.tyskerne) til lynturneringen fredag aften, så hvis man evt. ikke kan være med hele weekenden, er denne aften altså en rigtig god mulighed for at “vise flag”.
Til holdkampen skal vi mindst være 8, så her mangler vi p.t. 5 spillere. Alt efter, hvad tyskerne kommer med, skal vi nok stille med et lidt blandet hold, så meld endelig ud hvis I kan være med her – og det gælder alle sammen, der er ingen “kvalitets-/styrkekrav” her !

Mvh. Thomas

Dette indlæg blev udgivet i Uetze. Bogmærk permalinket.

1 Response to Besøg af Uetze fra d. 14.-16.september

  1. Formanden skriver:

    Claus Hansen har tilmeldt sig! Fedt!

Skriv et svar