Max-turneringerne og dommerkursus.
avatar

Dommerkurset er startet

I dag var det så 2. runde i max-turneringerne, der bliver gået til stålet i partierne og det er en fornøjelse at se seriøsiteten hos de mange juniorer og voksne. Et par enkelte partier står stærkt i min erindring. Jeg håber at en spiller har fundet ud af at 3. Dh5 ikke altid er lig med en hurtig mat og også at lidt konsekvens måske kunne have retfærdiggjort trækket 🙂 Hvis ikke kigger vi på det næste gang. Endvidere partiet Camilla- Victor, hvor Victor mente at et suverænt godt b6 måske var en fejl, det var det ikke nødvendigvis og Camilla blev bare reduceret til statist i de resterende træk. Virkelig flot og modent gennemført af Victor!
Efter sidste træk var det tid til dommerkurset, 6 deltagere var til stede og et par interesserede tilhørere som fik en gennemgang af dagens emne: Love for skakspillet, med nedslag i de paragraffer som giver problemer under turneringer. Der efter var der fælles opgaveløsning, disse skal så af hver enkelt sendes til kursuslederen i DSU og så er vi klar igen næste søndag.
Der sker virkelig mange ting disse søndage og det kan kun anbefales at kigge forbi! 🙂
I morgen er der så urmatch i Faxe med overvældende tilslutning, hele 1. holdet møder op og det meste af 2. holdet og der er plads til flere – bare mød op 18.45 ved klubben og giv lige Thomas besked.


Kommentarer

Max-turneringerne og dommerkursus. — 1 kommentar

  1. Godt at se vores kursister har afleveret deres opgaver til Lau. Vi glæder os til at komme videre på søndag med lektion 2 og en lille lektion i brug af DGT2000 skakuret!

Skriv et svar