En herlig dag på vestsiden af Sjælland

Den startede ellers med tåge da jeg drog fra Sorø, men det lettede som jeg nærmede mig Kalundborg. Næsten nemt fandt jeg spillestedet, en bilfuld havde det lidt sværere, da holdlederen havde fået tastet 10 numre forkert på GPS’en!
Dejligt spillelokale med masser af plads, udsigt over grønne områder og en fodboldbane – alt i alt perfekte forhold.
Vi kom i gang, og efter ca. et kvarter rystede de fleste af os på hovedet – se senere 🙂
Morten Formand fik en rigtig god stilling, styr på centrum, hold på d-linien med pres mod d6-bonden og spillede så et dårligt træk – kæmpede længe med ryggen op mod muren og måtte give sig til sidst.
Finn spillede sit sædvanlige knastørre spil men overraskede med et løberoffer til sidst for en masse bønder. Til slut fik Finn så to frie ranbønder som en springer umuligt kan holde.
Torben fik vundet en bonde i starten men modstanderen havde i mine øjne mere end rigeligt kompensation og stod overvældende. Alligevel mødte Torben op i analyselokalet og annoncerede gevinst – måske han selv har lyst til at kommentere? 🙂
Madsen spillede Benko-gambit og stod rigtig godt, indtil han ikke gjorde det længere! Et par fejltræk og modstanderen hapsede alt modspil – Madsen prøvede at ofre for modspil men det var op ad bakke.
Erik kom ud for Petroff og spillede en Igor Smirnof anbefaling (se gode sider), endte i et slutspil med en springer for meget og så var det slut.
Uffe spillede sit sædvanlige supersolide (kedelige! :)) spil, stod godt hele vejen og sluttede fornemt af i slutspillet.
Jeg selv var begunstiget af en modstander som gav mig terræn og initiativ og jeg havde flere gange muligheden for at vælge mellem flere gunstige fortsættelser. Slutresultatet blev at holdlederen annoncerede tidsoverskridelse i en stilling hvor jeg var foran med to tårne og en løber.
Egomaster Phillip – tjahh man skal man sige! Efter et kvarters tid lignede hans stilling noget der har ligget for længe under en sten ude i skoven og modstanderen havde rigeligt med muligheder for at afgøre den sag. Det ville han så ikke og Phillips figtherinstikt slog igennem igen og sikrede det hele point.
Alt i alt en herlig dag i (efterhånden) solskin og 6-2. Og før sidste runde – vi fører sgu!

Dette indlæg blev udgivet i Holdturneringen. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar