Delegeretmøde i 2. hovedkreds

Lørdag eftermiddag brugte formanden, Mike og jeg i Tølløse til det årlige delegeretmøde i hovedkredsen, mødet hvor der gøres status over året og hvor der træffes beslutninger om den kommende sæson.
Det store emne i år var holdturneringens struktur og ikke mindre end 4 forslag var lagt frem til diskussion. Inden den kom rigtig i gang meddelte Morten Olsen fra Ringsted at de ikke stiller med et 8 mandshold i næste sæson så Kalundborg sikkert får et år mere i M-rækken.
Det blev vedtaget at der næste år kun er én A-række bestående af formentlig Vordingborg, Haslev, Maribo 2, Nordfalster, Skovbo, Holbæk 3, Sorø 2 og enten Nykøbing S eller Sydøstlolland. En række med store transportudfordringer, men også med sportslige udfordringer! En del af transportproblemerne kunne måske løses ved at lade “yderhold” mødes mere centrale steder som fx Haslev.
De øvrige A-hold bliver til 4-mandshold i B-rækken og så oprettes en C-række så det bliver muligt for alle at få sportsligt rimelige og udfordrende kampe. Faktisk er det muligt for alle hovedkredsens klubber at stille mindst eet hold i c-rækken. Betænkningstiden i C-rækken bliver 1½ time pr. spiller til hele partiet med start kl. 19.00 og så længe der ikke deltager spillere over 2200 kan den Elo-rates.
En anden drastisk beslutning der blev taget var at dette gælder allerede for indeværende sæson!

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder. Bogmærk permalinket.

1 Responses to Delegeretmøde i 2. hovedkreds

  1. Formanden skriver:

    Endelig en dag hvor man tog ansvar for fremtiden.

Skriv et svar