Præstø Åben – Afbud
avatar

I så lang en turnering som vores er afbud uundgåelige og selvfølgelig helt i sin orden. Den mindst byrdefulde måde for mig som dommer er at I bruger muligheden her på siden om den aktuelle turnering. På fanen Afbud er der mulighed for at fortælle, hvornår man ikke kan komme, og er man logget ind vil ens navn automatisk stå i navnefeltet. Der bliver automatisk sendt besked til mig og i tabellen nederst på fanen vil alle kunne se, at I ikke kommer den pågældende dato.
Det har også den fordel, at Jeres eventuelle modstander kan se, at I ikke kommer, når de alligevel er inde for at chekke runden.

Men, men, men: Det fritager ikke for forpligtigelsen til at give sin modstander besked at man på forhånd har meldt afbud! Og, får man ikke gjort det, har man som udgangspunkt tabt partiet.
Nu kan man jo sejle rundt ved Svalbard eller være langt væk fra telefondækning og wifi på anden vis, så der er en mulighed for at krydse af at man ikke kan kontakte modstanderen, men det er undtagelsen og ikke reglen at der sættes kryds her.

I alle indlæg om Præstø Åben vil der være et link, så man ved et enkelt klik med musen vil blive ført til turneringssiden, som for eksempel “Her”


Skriv et svar