Tabte 2-6 til Slagelse

Af forskellige årsager kommer referatet fra Slagelse I – Præstø I først nu.

Et forfærdeligt nederlag, som gør Maribo storfavorit til oprykning.

Vi havde bare ikke en heldig dag. Vi var svage favoritter, trods flere afbud, men Slagelse havde også to afbud, så på den konto stod vi nogenlunde lige.

2.35  Bo er den første, der opgiver. Keld fik hurtigt spillet sin e-bonde frem på 6. række, og det gjorde det meget svært for Bo, der forsøgte at give en kvalitet, men uden held

3.15 Kim fik debut, og fik en god og klar vunden stilling mod Svend, men Kim havde brugt alt for meget tid i starten, og fandt ikke gevinsten. Ærgerligt.

3.26 Uffe vandt. Stod fint igennem hele spillet, havde godt angreb på kongestillingen, og til sidst smuldrede det. Flot spillet Uffe.

3.59 Madsen vinder over Per-Henrik. Det så ellers ikke alt for godt ud efter åbningen, hvor Per-Henrik vandt en centrumsbonde – der var vist noget med mattrussel i bunden. Men Madsen er sej, får kompliceret med sine springere, og vinder så en kvalitet, og kører derefter sikkert sejren hjem. Flot Madsen. 4 kampe, 4 sejre!

Morten Jensen taber til Søren. Morten valgte en åbning, hvor bønderne blev splittet foran kongen, til gengæld for løberparret, men Sørens centrumsbønder blev meget stærke, og tromlede bare frem

Finn taber til stærke Marco. Havde ellers en helt OK stilling med styr på det, men pludselig fik Marco et stærkt angreb ind på kongen, som Finn ikke kunne klare

Bjarne taber også. Kom en bonde bagud i midstpillet, og Bjarnes springer kunne ikke hamle op med løberen, så Jespers bønder blev for stærke.

2-5 var vi bagud, og Torben sad som den sidste med en god stilling, der i hvertfald ikke skulle tabe. Spillede hårdt på gevinst, får en bonde ned, som koster Villys tårn, men Villys 2 forbunde fribønder vinder tårnet tilbage igen, og desværre er Villys konge så tættest på de øvrige bønder, der tabes.

Tab på 2-6. Vi fører stadig med et halvt til Maribo, men favoritværdigheden er nu overgået til Maribo. Men vi kæmper til det sidste.

/ Torben

Dette indlæg blev udgivet i Holdturneringen, Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar