God dag i Tjekkiet

Onsdag skulle der spilles 2 runder i Talent Turneringen i Tjekkiet. Victor havde i 3. runde igen fornøjelsen af en stærk tjekkisk spiller med næsten 1800 i rating. Trods modstand måtte Victor ned. Dette revancerede han sig så for i runde 4 mod en englænder. Et fint angreb med dronningen resulterede i en skak på baglinien hvorefter englænderen måtte flytte sin konge og så røg hans ene tårn. Kort tid efter havde han ikke lyst til at fortsætte.

Oscar var først oppe mod en tysker som ikke voldte de store problemer, men Oscar måtte bruge tid og snilde, så sejren blev stille og rolig kørt hjem. Eftermiddagens runde bød på en dans med en lille pige fra Slovakiet. Hun kunne kun lige se over bordet, men skak kunne hun spille. Efter næsten 4 timer måtte hun bøje sig for Oscar, da han lavede en afdækkerskak og truede hendes dronning. Hun havde da også kun 2 sekunder tilbage på uret.

I dag torsdag spilledes så 5. runde. Oscar var nu oppe i næsten toppen og skulle møde en tjekke. Et langt spændende parti som mundede ud i et slutspil med 7 bønder og en springer på hver side. Her gik Oscar desværre lidt galt i byen og måtte ned til sidst.

Victor derimod var uigenkendelig. Måske fordi han spillede mod en sød pige fra Tjekkiet og gerne ville sidde overfor hende i lang tid, men faktum var at Victor brugte næsten 1,5 timer, han satte ingen brikker i slag og lavede kun fornuftige træk (det er virkelig rigtigt). Summa sumarum, Victor fik en flot remis mod en 1600 spiller.

Søndag er der igen 2 runder og vi vil gerne have flere point, hvilket jeg mener er muligt. Indtil nu ligger drengene over deres forventede og her skulle de gerne blive.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar