Sidste nyt om Uetze-weekenden

Hej alle

Her lidt yderligere info / ændring til tidligere plan.

Spisning fredag: Vi satser på spisning ca. kl. 18.

Lyn fredag: Vi bliver ca. 23-25 deltager (super!!) Vi skal derfor gerne i gang 19.15, og aller senest 19.30. Morten J. styrer turneringen.

Mike har lovet, at fodbolden kører i baggrunden på storskærm. Vi må se, om teknikken virker 🙂 Hvis tiden tillader det, vil der blive holdt en lille pause i 2. halveg, så den sidste halve time kan nydes live.

Udflugt til Fakse Kalkbrud lørdag formmiddag: Starttidspunktet i Fakse er ændret. Vi støder på en guidet tur kl. 10.00. Mødetid i Fakse er derfor SENEST 9.55.!!!! Vi kører hver i sær med vore tyske gæster til Geo Museum, Østervej 2, 4640 Fakse (så vi mødes ikke først i Præstø). Her har Finn sørget for en guidet tur (sponseret af Finn’s arbejde Faxe Kalk). Vi starter først indenfor, og bliver derefter udstyret med hakke og sendt i dybet. Der deltager ca. 18 i alt. Rundvisningen slutter kl. 12. Anden kørsel kan aftales.  Vi skal have løst, hvem der kan tage Mortens gæster med, da Morten formentlig ikke deltager.

Claus sørger for sandwich. Vi finder et passende sted at fortære dem. Kom gerne med et godt forslag. Torben medbringer drikkelse.

Holdkampen starter kl. 14.00

Vores kager-bager har i sidste øjeblik trukket sig, så vi mangler kage(r) til lørdag eftermiddag. Hvem byder ind??

Spisning lørdag aften kl. ca. 19. Forventet deltagerantal: ca. 20

Det er virkeligt dejligt med den store opbakning til weekenden

Vi ses

/Torben

Dette indlæg blev udgivet i Uetze. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar