DM runde 3

Dagens største fornøjelse var at selskabet blev udvidet med både Lars og vores ven Claus fra Maribo.
Claus nåede forbi vores hus og sige godmorgen inden han skulle starte sit første parti kl.10. Lars og Claus spiller
“Kort Påske”, som de spiller på nogle andre tidspunkter end os andre, og tilmed skal de spille 2 partier i dag.
Her i huset har vi netop afsluttet vores aftensmåltid, mens Claus og Lars sidder og slider i dagens 2. parti på hotellet.
Tak til Bo og Bjarke for IGEN at sørge for bespisningen, og vi kan blot konstatere at deres kulinariske evner er helt forrygende.

Om det er fordi de ligger al deres energi i kokkeriet, at de ikke har tilstrækkelig med energi til selve skakkspillet vil jeg lade være op til dem selv 🙂 Men ikke desto mindre kom de begge 2 galt afsted i dag, Bo spillede med min modstander fra i går, og jeg havde egentlig lovede Bo at han ville vinde, men det gik desværre ikke. Bo tabte et, hvad han selv kaldte et lærerigt parti, men helt som vi kender Bo så falder han selvfølgelig i snak med
modstanderen bagefter om alt andet end skak, og konstaterer blandt andet at han spiller violin i Ålborg symfoniorkester.

Vi spiller 4 i samme gruppe.. Daniel, Bo, Bjarke og mig selv. Det gør desværre at det er svært at undgå “lokalopgør”, og i denne runde var det Bjarke og mig der skulle mødes.Jeg spiller sort i en skandinav, hvor Bjarke spiller lidt unøjagtigt i det tidlige midtspil og meget usympatisk fra min side løber jeg af med sejren. Det er aldrig sjovt at besejre en af vores egne (med mindre det er Morten).

Nu jeg er ved Morten så spiller han ifølge ham selv et meget intenst og vanskeligt parti med stor intensitet hele vejen igennem, han er faktisk stadigvæk forpustet :-). Morten virker i god form og vinder dette parti, og har nu 2,5 point efter 3 runder. Måske det har haft en effekt at han er blevet hypnotiseret af Josie hjemmefra, og ja den er god nok ! 🙂

Jeg støder ind i Johannes i fællessalen efter et par timer og han ligner én der er færdig med at spille, da jeg spørger ind til resultatet må han desværre fortælle at han tabte. Men som Johannes så rammende siger “Det sker jo”. Johannes er ikke nogen dårlig taber, men han hygger sig med at være med. Hans modstander i dag havde 4-500 ratingpoint mere, så det var nok svært at forvente noget, men jeg håber Johannes får en sejr med hjem.

Mike var favorit i dag, men kom desværre galt afsted, selvom hans modstander havde mindre rating og mere tid tilbage da de sluttede end da de startede. Mike tabte,  og i følge ham selv trives han ikke med favoritrollen.

Kim spiller med den uden sammenligning kønneste i sin gruppe, og jeg spurgte Kim om ikke det var svært at koncentrere sig. Jeg opfordrede ham på det kraftigste til at trække partiet laaangt ud, når man nu så belejligt havde en undskyldning for at komme forbi og kigge 🙂  Kim forstod min opfordring og selve partiet ender i remis.

Daniel spiller sin 3. remis i dag, men det skyldes blandt andet at han afprøver bird-åbningen. Det koster jo typisk lidt på pointkontoen når man begiver sig ud i nyt terræn. Desværre har vi så netop konstateret at der i morgen er endnu et lokal-opgør, da Daniel skal møde Bjarke.

Og så var der jo vores nyligt ankomne venner Lars og Claus. Lars vinder sit første parti meget hurtigt, og Claus taber efter lang tid da han mister sin dronning. Jeg overværede det ikke, men meget atypisk af Claus og lave så stor en fejl. Vi kender ikke resultatet af deres 2.parti, og måske spiller de endnu.

Nu er vi snart alle forsamlet i sofaen og skal se landskamp, og ser samtidig frem til 4. runde i morgen.

Erik

Dette indlæg blev udgivet i EMT, Klubliv, Nyheder. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar