Skak i påsken!

Nogen tvangsindlægges til familie komsammen i Påsken, andre dyrker venskabet mens der spilles skak!

Oscar, Victor og Jesper er som vanlig på vej til Tjekkiet for at spille med i en kæmpe ungdomsturnering med ungdomsspillere fra hele verden. De vil rapportere derfra jævnligt og vi glæder os til at høre om deres bedrifter.

Andre nøjes med kun at rejse til Fyns land og deltage i Danmarksmesterskaberne i Svendborg. 9 gode venner har lejet et hus i Ollerup ca. 20 min. fra Svendborg. 8 skal deltage i G7 som spiller 7 partier fra tirsdag til mandag. Claus kommer og deltager i en kort påske med 5 partier fra torsdag til lørdag.

Hvem er de 8 andre? Johannes, Mike, Bjarke, Bo, Erik, Kim, Daniel (vores ven fra K41) og jeg selv. Det bliver en kanon fed påske! Det er jeg ikke i tvivl om. Vi sætter kursen tirsdag formiddag, og vi skal i ilden kl. 17:30 om aftenen, og mon ikke flere af os kommer på live? Vi forventer at komme med nogle indlæg undervejs i turneringen her på hjemmesiden og på vores facebook gruppe. Håber I har lyst at følge os, vi vil ihvertfald forsøge at spille nogle spændende seværdige partier.

Dette indlæg blev udgivet i EMT, Klubliv, Nyheder. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar