4. og 5. runde samt blitz

I 4. runde var Oscar igen oppe mod en spansk spiller med næsten 1900 og igen gjorde han en flot figur men i slutspillet gik det galt. Han spiller faktisk ganske fint men mod spillere på dette niveau kan man se at han lige mangler det sidste for at kunne matche dem hele vejen. Men vi håbede så at han i 5. runde kunne gøre det.
På veje ned til spillestedet siger Oscar “jeg VIL vinde”. Modstanderen, en franskmand på igen næsten 1900, havde tidligere i turneringen slået Victor så vi vidste lidt om ham. Og sikke et parti. Da der var spillet 71 træk, næsten 5 timer, sidste parti færdigt i runden og klokken nærmede sig 01.00 om natten, spillerne skiftedes til at have 10-15 sekunder tilbage, så måtte Oscar give op. Fantastisk synd efter denne indsats.
Victor mødte i 4. runde en dame fra Spanien, og skal man være blot lidt flink, må man sige at hun spillede meget uortodosk. Flere brikker blev sat i slag og efter 1 time havde Victor vundet og erobret sit første point i turneringen.
Så håbet var stort til 5. runde, men her røg Victor tilbage til sin gamle spillestil, jeg prøver lige dette det ser fint ud. Hmm, ikke godt, under i time så var han færdig og havde kun bruge 8 min. på uret plus de 30 sek. pr. træk. Ikke godt.
Om formiddagen var der blitz turnering for alle, voksne såvel som juniorer, og her gik det meget bedre. Oscar lavede 3 af 7, og 6 af modstanderne havde højere rating. Bl.a. slog han en spiller med 2140 i rating. Flot.
Victor scorede 4 af 7 og blev bedste spiller under 1600 og dermed igen en flot præmie. Chess Base´s database 2016, så nu kan der forberedes.
Aftenens kampe ser meget lige ud, men nu skal vi have fuldt hus.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

1 Responses to 4. og 5. runde samt blitz

  1. Morten J skriver:

    Tak for endnu et flot indlæg!

Skriv et svar