Sol og skak i Spanien

Vejret er fint hernede, cirka 22-25 grader og sol. Men, det er jo ikke nogen badeferie vi er på, det er for at blive bedre til skak og efter søndag formiddags succes i blitz turneringen var det alvor igen om aftenen.
Victor var oppe mod en 1851 spiller fra Frankrig. Det blev et langt parti hvor Victor måtte ned til sidst. Efter analysen med franskmanden viste at Victor med et enkelt bondetræk i midtspillet kunne have fået en rigtig god stilling, men desværre så han det ikke.
Oscaar spillede mod Jesus fra Spanien og om det var Oscar som var flink eller Jesus stadig kan gå på vandet står hen i det uvisse, men fakta er at Oscar måtte ned.
I dag mandag var Victor s¨oppe mod endnu en 1800 spiller, denne gang fra England og her kom Victor helt galt afsted allerede i åbningen og inden en time og 22 træk var det farvel og tak. Oscar havde en på papiret lettere modstander, endnu en englænder, dog kun med omkring 1300. Dette udnyttede Oscar ved stille og roligt at trykke ham tilbage, vinde en bonde, bytte lidt af, nappe endnu en bond og derefter lave et solidt slutspil. Fin sejr.

Dette indlæg blev udgivet i EMT. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar