Sikke dog en dejlig skak weekend.
avatar

3 store skak arrangementer har fyldt weekenden.

Den første er Skoleskak DM på Fyn, hvor Victor og Oscar har slået deres folder lørdag og søndag. Hvis ikke det var fordi Oscar førte turneringen fra start til sidste runde, så havde det været totalt super! Hvem brokker sig over en 2.plads ved DM? Det gør man kun, hvis man er foran med 0,5 point inden sidste runde. Uanset hvad, så er vi super stolte af dig Oscar. 2.plads og kvalifikation til NM i Finland! Victor gjorde det også godt i meget hårdt selskab. 7.plads i B-gruppen.

Andet arrangement var UGP i Greve. Her var Johannes og Villiam troppet op. Villiam spillede med i gruppen U12-U14 og vandt U12 med 5 point af 7 mulige. Johannes spillede med i gruppen U8-U10 hvor han vandt suverænt med 7 point af 7 mulige.

Sidste og ikke mindst var Magnus Carlsens spændende parti lørdag aften/nat som endte remis. Et parti tilbage som kan afgøre Verdensmesterskabet på mandag!


Kommentarer

Sikke dog en dejlig skak weekend. — 1 kommentar

Skriv et svar