God afslutning i Tjekkiet

Inden sidste runde havde Victor opnået sin egen forventede score, men derfor kan man jo godt forsøge at gøre det endnu bedre. Modstanderen og Victor åbnede rimelig identisk og da der var gået en times tid, stod bønderne lige overfor hinanden, officererne kunne ikke rykkes uden at give åbninger til modstanderen, og det var ingen af dem interesserede i, så derfor enedes de om en remis. Totalen for Victor blev 3 af 9 i en ganske skrap Open, men en placering lidt under det forventede og aflevering af ca. 50 ratingpoint.
Oscar´s kamp i sidste runde så ganske lige ud i starten, men så vandt Oscar en officer for en bonde, men modstanderen fik initiativet. Da slutspillet gik i gang havde Oscar en springer og 5 bønder mod modstanderens 6 bønder. Oscar fik placeret sin springer på de rigtige felter og gaflet et par bønder mod at modstanderens konge tog lidt af hand. Til sidst ofrede Oscar sin springer for modstanderens sidste bonde hvilket gav fri løbeplads for Oscar´s bonde som løb ned og forvandlede sig til en flot dronning, hvorefter modstanderens konge lagde sig ned.
Oscar sluttede med 4,5 af 8 og en placering 8 pladser over forventet.
Drengene glæder sig allerede til næste års påskebesøg i Tjekkeit og arrangøren siger at der er plads til flere Præstøspillere. 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

1 Responses to God afslutning i Tjekkiet

  1. Morten J skriver:

    Tak for nogle gode indlæg 🙂

Skriv et svar