DSU Talent Lejr 2017
avatar

Så er det her i weekenden vi får besøg af ungdoms talenterne U8-U14 for 5. gang. Trænerteamet er med Mads Boe i spidsen og med kompetente hjælpe trænere som Tom Petri Petersen, Tobias Rostgaard, Filip Boe Olsen samt Jonas Bjerre!

Se programmet for hele weekenden her på hjemmesiden i menuen øverst til højre. Som nogle af højdepunkterne vil jeg lige nævne holdkampen over 16 brætter mellem Præstø/venner og talenterne lørdag fra kl. 12:00 til 16:00. De øverste 8 brætter bliver sendt live, kompetent styret af ingen ringere end Poul Jacobsen.

http://liveskak.dk/2017/praesto/

Samme lørdag vil der være en lynturnering (også for Præstø/venner samt forældre) kl. 20:30. Til slut vil jeg nævne søndag morgen kl. 09:00, hvor Jonas Bjerre holder foredrag og kl. 10:30 holder Mads Boe et foredrag.

Vi glæder os. Kom endelig forbi i weekenden og nyd stemningen samt blomsten af Dansk Skaks ungdom og fremtid.


Skriv et svar