Sydøstfyn 1 var for stærke i 2. div.kampen
avatar

Vi tabte stort i 4. runde ude mod rækkens tophold Læseforeningen 1.

3 x remis, var hvad det blev til. Igen et resultat under vores forventede og mindre, end det som stillingerne var til i løbet af eftermiddagen. Vi ligger nu nummer 7, og der skal helt andre resultater til i de sidste 3 kampe, hvis vi skal gøre os forhåbninger om at forblive i rækken.

Der var afbud fra Erik, men Peder sagde straks ja, og tak for det Peder. Også med det halve point.

3.01 Peder Lehmann var netop den første, der var færdig. Fik tidligt i partiet en isoleret dobbeltbonde i e-linjen, men fik senere rettet bønderne “ud”, og så blev det lige spil, og en helt sikker remis. 1/2 – 1/2

3.20 Så måtte Bjarne ned. Det første tab. Kom lidt tidligt i partiet til at stå næstbedst efter modstanderens stærke bondetræk c5. Det gav problemer på d6, og Bjarne fandt derefter ikke tilstrækkeligt modspil. 1 1/2 – 1/2

4.00 Morten J giver op. Modstanderen gav i starten 1 bonde. Egentlig uden det store pres, så på en almindelig god dag, ville et sådant parti tippe til Mortens fordel. Men – så ikke hvordan – bonden var givet tilbage, og så blev det et tårslutspil, hvor det desværre ikke lykkes for Morten at holde stillingen. Øv. 2 1/2 – 1/2

4.02 Torben må også give op. Stod egentlig i lang tid ganske lige, men tror der vælges forkerte afbytninger. Pludselig 1 bonde bagud, og en bonde gives mere for modspil – mattrussel, men modstanderen skakker sin dronning tilbage i kampen og stille og roligt slipper truslerne op. 3 1/2 – 1/2

4.03 Madsen spiller remis. Havner til sidst i et slutspil med 3 bønder mod 2 men med forskellig farvede løbere. Ikke mere at komme efter. Ærgerligt, for Madsen stod kanon, og på et god dag var det blevet til mere. 4-1

4.45 Hanus må strække våben og opgive. En løber mindre og stadig 2 bønder til hver, men det blev et langt parti. Godt kæmpet. 5-1

4.55 Finn er oppe mod en stærk modstander. Og det blev et rigtig flot parti. Finne kom en kvalitet + bonde foran, men presset mod Finn’s kongen blev for stort, og det endte med, at kvaliteten blev vekslet tilbage, og der røg et par bønder. Finn holdt hovedet koldt og fik afviklet det meste, og havde en bonde i overskud, men det kunne holdes til remis. Rigtig flot Finn. 5 1/2 – 1 1/2

5.05 Uffe lukker og slukker med at give op. Blev i midtspillet presset hårdt. Valgt at satse en officer for angreb, men Uffes modstander afviste desværre flot de forskellige angreb, og til sidst var der ikke mere at skyde med.       6 1/2 – 1 1/2

Det blev en lidt lang tur hjem, men vi er parate til at kæmpe til det sidste i de sidste 3 kampe……

/ Holdleder


Skriv et svar