Afslutning i Ascona
avatar

I 4. runde var Victor oppe imod en spiller af samme styrke som ham selv og Victor valgte at give ham en fordel mod en svækket centrum bonde. Senere vandt Victor en kvalitet med efterfølgende mattrussel. Fin sejr til Victor.

Oscar var med sort oppe mod en 1941 spiller i et parti som var meget lige det meste af vejen. Nogle upræcise træk gav Oscar problemer men modstanderen kvitterede også med upræcise træk i tidnøden som gav Oscar muligheden for at få sit tårn bagom. Oscar sagde mange tak og vandt.

I sidste runde skulle Victor spille mod en 1900 mand og i en meget lige stilling og efter afbytninger enedes de om remis. Victor sluttede som nr.13,4 pladser over seedningen og en ratinggevinst på 23.

Oscars sidste kamp mod en FM var lige langt hen af vejen, men et bondeoffer som Oscar tog imod kostede. Han havde overset at det kostede en kvalitet og så måtte han ned. Oscar sluttede som nr. 8 og var seedet 12. Gevinst på 52 ratingpoint.

Alt i alt en vellykket tur, dog var Oscars gevinst som bedste U 16 spiller noget skuffende. En nøglering.


Kommentarer

Afslutning i Ascona — 1 kommentar

Skriv et svar