4-4 udlæg mod Slagelse i 2. div
avatar

Så kom den nye 2019-2020 i gang med hjemmekampen mod det nye hold i rækken. Der er tale om Slagelse, der med flot spil sidste år sikrede sig adgang til divisionen. Slagelse kender vi jo rigtig godt, da vi stort set altid har mødt dem, og haft nogle meget lige kampe med. Vi var svage favoritter, specielt efter afbud af Søren Dyberg, hvor ELO sagde 4,89 til os. Vi selv var i fuld opstilling, hvor der var comeback til Peder Lehmann på holdet til det meget udsatte 1. bræt, som Peders fine klubmesterskab sidste år berettiger til.

2.45 Erik vinder i fin stil over Villy Lindskov. Erik havde med de hvide brikker et konstant tryk ned på Villys dronningefløj, og til sidst gik det galt, en officer (eller dronning) kom i klemme, og pointet var i hus. Flot Erik 1-0

4.10 Bjarke er bare blevet rigtig stærk indenfor det sidste års tid, så der er store forventninger til Bjarke i år. Et flot parti mod Per-Henrik blev spillet, og til sidst kom overtaget og et point mere til os. 2-0 Det så jo fint ud. Men så skete en hel masse nederlag, som jeg slet ikke fik set noget af, da jeg selv var havnet i en væmmelig tidsnød.

4.30 Bjarne må opgive til Lars Jørgensen. Stod ellers i starten rigtig godt, pressede meget på et kongeangreb, fik sin dronning for langt frem, og pludselig kan dronningen ikke komme tilbage, så den må ofres i slagets gang, men 2 løbere er på den lange bane for lidt. Det er ellers lige før, det lykkes for Bjarne at snyde sin modstander, men må opgive til sidst. 2-1

Peder Lehman stod ellers godt efter åbningen og nogle afbytninger, men kom til at stå skidt, følte sig nødsaget til at give en kvalitet med 5-6 bønder til hver, som ikke kunne holdes. Nederlag til Christopher Nørregaard. 2-2

Finn må også give op. Havde påtaget sig en dobbeltbonde, men ellers vil jeg bedømme stillingen som meget lige, men på et tidspunkt mistes en bonde til modstanderen John Heidelbach, og i et slutspil med løber + 3 bønder mod løber + 4 bønder bukker Finn under for presset. 2-3

4.45 Hanus spillede mod Gert Jørgensen. Hanus havde påtaget sig en isoleret centrumsbonde. Om det var den, der på et tidspunkt røg, så jeg ikke, men der var afviklet til dronninge slutspil med 2 mod 3 bønder, hvor den ekstra bonde var en friløber på D-fløjen, hvor de andre 2 + 2 bønder var på K-fløjen. Jeg formoder, at det lykkedes for Hanus at skakke hele tiden, hvormed det halve point kom hjem til os. Godt kæmpet Hanus. 2,5 – 3,5

4.55 Torben vinder over Henning Petersen i et langt parti, hvor Torben var hårdt presset med tiden allerede efter træk 23. Henning vælger at presse sin d-bonde frem, hvilket koster a-bonden livet. Der bliver byttet en masse brikker af, og da først dronningerne også bliver byttet afgør merbonden nemt partiet. 3,5 – 3,5

5.10 Tilbage sidder Morten J mod Hans Rasmussen. I midtspillet kommer Morten en bonde bagud, men den hentes igen, og til sidst kæmper Morten for hele pointet, men modstanderen afvikler nemt de sidste bønder, og så er det remis. Godt kæmpet. 4-4

Det blev ikke helt til den lille forventede sejr, men det må vi prøve at gøre bedre næste gang 🙂

/ Holdleder


Skriv et svar