Præstø 3 – Vordingborg 1: 1½ – 2½
avatar

Præstø 3 tog mandag aften 28/10 imod Vordingborg 1. Det blev lidt mod forventning en spændende aften. Med en samlet forventet score til Præstø holdet på 0,13 mod 3,87.
Sebastian Petersen tabte efter en god indsats til Flemming Nielsen på 4.brættet. Han røg desværre i en lille fælde med en bondegaffel på 2 lette.
Holdleder Johannes Jensen spillede mod stærke Gustav Arendal på 1.brættet. Gustav fik et stort pres, som Johannes kom pænt ud af ved at spille friskt til. Det kostede en bonde, men det fortsatte med gensidige trusler. Til slut lykkedes det Gustav at vinde en kvalitet, og det blev for meget for Johannes. 0-2 til Vordingborg.
Mike Bahnsen havde på 2.brættet spillet et godt parti mod Helge Lindegaard. Mike holdt stillingen hele partiet og vandt et solidt parti. 1-2.
Nu sad Lis Kirsten Dam tilbage mod Jan Ambirk på 3.brættet. Jan havde vundet først en bonde og så to og stod med et klart overtag. Lis spillede sgu frisk til og fik modspil og endte i et slutspil med et tårn til hver og 2 bønder til Jan mod 1 til Lis. Tårnene blev byttet af og heldigt/dygtigt nåede de begge at få dronning, stadig med en ekstra bonde til Jan. Lis fik en masse skakker og det ender med remis. Meget sportsligt af Jan, som muligvis kunne have forsøgt mere pga mere tid fortæller Lis 🤗♟Samlet score 1,5-2,5. Helt bestemt en godkendt indsats.


Skriv et svar