Overraskende udesejr på 5-3 over Øbro II
avatar

Så er den første kamp mod ratingfavoritterne Ørbo II spillet. Og det gik rigtig godt mod favoritterne til førstepladsen. Vi havde ikke tænkt at lægge os ned på forhånd og spillede friskt til. Den forventede kendes ikke i skrivende stund, men det er nok noget der ligner 3-5 nederag til os. Vi var i rigtig god tid, da parkeringen var den ubekendte faktor, men det lykkedes fint at holde helt tæt ved (Madsen) eller i de omkringliggende gader. Men det har sikkert været den gode friske luft, der har gjort os målrettet. Øbro fik lukket op 10 min før spilletidspunktet, men kom nogenlunde i gang til tiden. Det er i øvrigt meget fine lokaler 🙂

2.11 Det startede ikke så godt. Madsen var oppe i mod vor tidligere ven 🙂 Bjarke, som netop i år er skiftet til Øbro, da Bjarke jo er bosiddende i Kbhn. Morten rokerede kort og blev herefter bombarderet med den ene trussel efter den anden, og endte med matsætning. 1-0

Finn var næste mand til at opgive. Modstanderen stillede sig stærkt op i f-linjen og dette pres overlevede Finn ikke 0-2

Hanus fik et helt point på tavlen efter flot spil med sine løbere. Slog først d5-bonden med sin løber, som ikke kunne tages, og derefter kom endnu en bonde i hus. Der var stærke trusler fra begge løbere, og det kørte Hanus sikkert hjem 2-1

3.30 Jeg fik ikke set, hvornår Finne og Hanus var færdige. Jeg havde nok med mit eget parti. Fik stærk kontrol over diagonalen a1-h8 med L+D. Fik en bonde og god stilling. Modstander forsøger kongeangreb ved at slå med løber på h2. Den slås bare og angrebet ebber ud. 2-2

Ca, 4 timer 🙂 Morten J vinder i flot stil. Fik ikke set så meget af partiet, men tror noget med at snuppe nogle bønder for en springer, men kommer alligevel til at stå overlegent med begge T i d-linjen, hvor springeren vindes tilbage med let vundet stilling. 2-3 til os.

4.13 Oscar pressede fra starten godt på et kongeangreb. Så lidt lovende ud, men det ebbede ud. Dog blev der afviklet til et slutspil med en B + T mod T, men randbonde, så en sikker remis. 2,5 – 3,5

5.05 Eriks parti var lidt ned og op 🙂 Var kommet bagud med en bonde, som var en garderet fribonde, men modstanderen valgt at gå frem med bonden, som Erik stille hentede på 8. række med kongen, og da først kongen kom tilbage i spil igen, afgjorde Eriks fjerne fribonde lige pludselig spillet. Godt kæmpet og spillet. 2,5 – 4,0

5.28 Sidste mand, var Bjarne Haar. Kæmpede længe med en lidt dårlig stilling og en bonde mindre. Men havde uligfarvede løbere, og her spillede Bjarne flot og klogt. Begge havde ikke meget tid, og kørte tæt til grænsen. Selvom Bjarens stilling var meget passiv, så sikrede en fribonde remissen. Det var en sjov slutstilling. Bjarnes sorte løbere skulle på dække forvandlingsfeltet c8 og den fremskudte bonde på c3. Det gjorde løberen fin fra a5, og så skulle kongemanden bare gå fra g7 til h8, frem og tilbage, for at holde den hvide dækkede bonde på h7 fra at blive til en dronning 🙂 Stærkt kæmpet. 3-5

Slutresultat på 5-3 til os, det var et udlæg, vi ikke havde forventet. Vi må se, hvornår vi kommer i kamp igen i disse covid-19 tider. Flot spillet og fightet i dag !

/holdleder


Skriv et svar