DM dag 4
avatar

Big Boss

Bjarne nåede ikke pausesmøger i hans parti. Modstanderen opgav efter 11 træk,Morten spillede remis og efter analyse er der mulighed for gevinst, men træk 30 var forkert siger morten. Jeg selv spilled et jævnt parti som svingede lidt men jeg genkendte stillingen og vinder slutspillet så 3 pinde i hus ud af fire. Jeg solgte en bonde i 1. parti tirsdag og taber slutspillet med en bonde nede. Kan mærke at jeg er rykket et par spilgrupper op, men det ser ud til at mit spil holder i denne gruppe så en meget glad Lars til DM takker alle i klubben der har været med til at udvikle mit spil.


Kommentarer

DM dag 4 — 4 kommentarer

  1. Ja så godt på på Ld4, man af en eller anden grund regnede jeg ikke rigtigt. Var meget bange for en mat i bunden…. Et dumt træk og jeg er fanget. Bagefter vidste jeg det naturligvis godt. Ellers er jeg godt tilfreds med mit parti. Selvom Fritz længe synes at sort står med en 1/10 bonde bedre, synes jeg hans stilling er sværere at spille end den hvide. Følte mig hele vejen igennem godt tilpas. Idag må jeg bare forsøge at vinde med de sorte brikker. Jeg spiller jo på gevinst i alle partierne. Det ødelagde Leif jo godt nok i 3.runde 🙂

  2. Tillykke med de flotte resultater drenge. Lars, du styrer jo bare for vildt….
    Morten, jeg så dit parti live sammen med sønnike i lufthavnen i Munchen på vej hjem. Vi havde lige et par timer. Vi havde også Fritz på, så det var nemt at være klog. Men vi krydsede fingre for at du spillede 30. Ld4 Tc2 31. Sf7+ Txf7 32. Txf7 med slag på f3. Og på 30.- Ta4 kan du bare spille Le5. Ja, det er nemt med Fritz. Men det så svært ud i praktisk spil med modstanders trusler om mat i bunden så slutspillet var nok fristende.
    Finn

Skriv et svar