DM dag 3
avatar

Det var dagen hvor resten af grupperne startede deres påske turnering. Steen fra Maribo deltager i kort påske med 5 runder på 3 dage. Puh ha! Nå men jeg kan jo nok ikke komme uden om det…. Undskyld undskyld og undskyld! Det blev kun til 11 træk mod Leif Jensen fra Tølløse. Han tilbød remis, og jeg gik i tænkeboksen. Jeg havde jo en helt ok stilling med sort, men der var jo heller intet afgjort. jeg besluttede mig for at tage imod, da jeg så kunne deltage i de lidt mere afslappende aktiviteter, som at drikke øl, spise en sandwich og høre lidt på Per i kommentatorrummet.

Bjarne var næstfærdig…. Et skarpt parti med masser af brikker i aktion, bindinger og åbne kongestillinger. Den slags kan naturligvis kun blive remis! En bedømmelse som diverse maskiner er nogenlunde enige i.

Dagens bedrift stod lars for. Efter lidt coaching om formiddagen, valgte Lars at spille 1.e4,c5 2.c4! En stilling som lars kender til hudløshed efter 10.000 partier på e-skak. Det gav bonus. Modstanderen opdagede aldrig hvad der foregik, og stak hånden i løvens gab med h5 der svækkede hans kongestilling gevaldig. Den modige Lars lavede straks et skinoffer og slog h5 med en løber. Herefter var modstanderens konge helt alene i verden. Han fik dog snart selskab af alle de hvide officerer. Lars er MEGA stolt af sit parti, og med rette. Modstanderens rating er 1878.


Kommentarer

DM dag 3 — 2 kommentarer

  1. God morgen drenge, og held og lykke med dagens gerning. Hvis I fortsætter uden nederlag, ligesom i går, kan det jo ikke gå helt galt:-). Godt referat i går, formand ! Vi får 15 gæster til påskefrokost, så det kommer nok lidt til at knibe med at følge med i dag, men glæder mig til at se resultaterne i aften engang…

  2. Hej med Jer..

    Flot parti Lars.. Det bekræfter jo blot hvor du rettelig hører ratingmæssigt ! Og formand du skal jo ikke undsklylde noget. Det er en lang turnering, så dine argumenter for din besluting om en hurtig remis er da helt forståeligt. Vi var jo nok bare alle overraskede, da vi jo ikke er vant til det fra din side 🙂 Held og lykke fortsat til Jer alle.. Det er sjovt at følge lidt med på afstand..

Skriv et svar