Dm dag 2
avatar

Så er den anden dag overstået – og med lidt dårligere resultat end første!
Lars kom tilbage i fin stil, ventede tålmodigt på modstanderens fejl, og de kom og kom og… og sluttelig var Lars bare foran med en hær af bønder, blandt andet! Solid indsats.
Morten var oppe mod nr. 1 i gruppen og gav ham kamp til stregen. Morten er enig med Fritz i at de fleste af hans træk var optimale og det så også rigtig ud et langt stykke af vejen. Hans e5 var dog ikke optimalt og med lidt tid tilbage kom fejlene så han måtte ned. Men bestemt en indsats som han kan være bekendt.
Jeg selv var bare ikke klar i dag, spillede en forkert plan lige fra start, holdt ud – for det kunne jo være han kiksede!! En dronning er altid farlig, men min modstander fik lukket alle muligheder og sluttelig var der ingen muligheder.
Nå, men så får jeg kun 5½ i år og det er vel også ok! ;-P


Kommentarer

Dm dag 2 — 2 kommentarer

  1. God morgen drenge, op på hesten igen, det skal nok blive en rigtig god dag for jer deroppe i de dejlige omgivelser. Spændende partier venter, modstanderne ser rimelige ud & solen skinner vel også op hos jer:-)!?
    Spændende med Morten mod Leif Jensen-jeg skal følge med også i dag, mens jeg (af og til:-))flækker mine 13 rummeter brænde…pøjpøj!

Skriv et svar