DM runde 1.
avatar

Så er åbningsdagen overstået for vores vedkommende. Vi var alle 3 på live brætter idag. Så der kan partierne gennemspilles (uden Fritz) 🙂
Jeg (Morten) spillede sort mod en meget tålmodig herre, som brugte sin første time i løbet af de første 8 træk. Tilgengæld kunne han også trække hurtigt da det begyndte at knibe med tiden. Det var bl.a. derfor jeg valgte at gøre det meget kompliceret, så han var nødt til at bruge lidt ekstra på klokken. Han opgav ved træk 29 med mindre end 3 min. på uret og et par bønder nede. det var et meget skarpt parti, hvor jeg ikke følte mig helt sikker før han gav hånden!
Bjarne spille med hvid sin Marozy bind, og fik en fin stilling, men tog imod fredstilbudet da det kom.
Lars tabte og var vist ikke helt tilfreds med sin indsats idag. Han var ellers i hopla tidligere på dagen, da vi kørte og var ude at spise :p

Nå men vi skal finde Helsinge og se nogle dyner inden vi er klar igen. Godaften.


Kommentarer

DM runde 1. — 2 kommentarer

  1. Hej med jer,
    hvor er det altså bare fedt at I alle tre er på live brætterne-det sgu lige det sidste pift & gør det jo også superspændende at følge med, som jeg desværre ikke havde så meget tid til i går-men i dag skal det være:-)!
    Men det giver jo også lidt ekstrapres at spille “Live”, håber I kan klare det:-)!?Lars skal vist bruge dagen på at lære hvad man spiller mod Fransk,nu hvor han er gået over at spille 1.e4,ik´:-), og ellers gjorde I det jo rigtig godt, super-Bjarne bare solidt, og formandens 1.g6/2.Lg7/3.c5 holder stadig meget godt, håber det bliver ved ! Undrede mig lidt over ratingtallene, enten Lars el. Bjarne havde 1798-bruger de ELO, eller hvad ?! Hvor langt er der fra Helsinge til Konventium, langt at køre, eller hvordan ? I må have en rigtig god 2.runde, jeg skal følge med det meste af dagen, glæder mig allerede:-)!!

Skriv et svar