En indholdsrig weekend

Så er træningslejren veloverstået.

Fredag mellem kl. 18:00 og 19:00 ankom 16 unge mennesker sammen med trænere og nogle forældre. Efter indkvartering fik vi aftensmad. Derefter stod den på træning i 2 hold med FM Tom Petri og IM Nicolai V. Pedersen. Der blev også tid til lidt bordfodbold, bordtennis og billard.

Lørdag kom GM Lars Schandorff og holdt foredrag om simple planer og der blev også tid til lidt om Bobby Fischer. Det var et kanon foredrag som blev overværet af ca. 40 tilskuere. Efter middagsmaden stod den på holdkamp over 16 brætter. Præstø havde til lejligheden hentet forstærkning fra vores venner i nabo klubberne Næstved, Haslev og Maribo. Vi vandt knebent 8½ – 7½. Vi voksne var trætte, men ungerne skulle lige have en fodboldturnering inden aftensmaden! Efter aftensmaden var der lynturnering for de interesserede. Ialt 26 deltagere og Mads Boe (Landstræner) vandt.

Søndag var der fælles gennemgang af holdkampens partier. Det var meget lærerigt. Kl. 15:00 takkede Mads for en god weekend, og håbede at de kunne få lov at komme igen til næste år 🙂

Til slut vil jeg takke alle som støttede op omkring vores arrangement. En særlig tak skal lyde til madholdet! Jeres store arbejde med forplejningen satte prikken over i’et. Også en tak til alle som havde mod på at spille med i holdkampen! De var sgu gode de unge mennesker…..

Med venlig hilsen – Formanden

Dette indlæg blev udgivet i Klubliv, Ungdom. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar