Lang rokade og næsten fuldt hus

De sidste to dage har været voldsomt omskiftelige med hensyn til resultater. Efter tre nederlag i går var kursen lagt: 3 gevinster! – og det lykkedes …æhh næsten!
Eriks modstander var i gavehumør og der skulle kun bruges 13 træk og ca. en time før pointet var i hus. Ingen af modstanderens bønder kom over 3. række før det var for sent og så slog Erik til, skånselsløst og satte ham mat med Dg7.
Morten og jeg fik lov at spille præcis samme åbning med sort indtil træk 8 hvor efter vore modstandere valgte hver sin vej.

Stilling

Jeg selv får hurtigt en god stilling, vinder en bonde, spiller lidt unøjagtigt, satser på et ALL-in angreb med 2 tårne på anden række, som er lige ved at lykkes indtil min modstander udnytter sin ret til at trække hver anden gang og giver mig en springergaffel der hapser en løber fra mig. Netop den løber der skulle bruges i matsætningen. Nå, heldigvis sikrede de 2 tårne remissen, men det var ikke helt optimalt.
Morten var oppe mod Mølvig junior som var mere kreativ end min modstander i stillingen men formanden var vendt tilbage til sin kreative, taktiske stil og vandt en bonde, senere en kvalitet og afsluttede med at lamme Juliuses løber fuldstændig hvorefter Mortens fribønder afgjorde sagen. Her er stillingen inden Mortens smukke sidste træk. Forslag kan skrives i kommentarerne.

current_board

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder. Bogmærk permalinket.

2 Responses to Lang rokade og næsten fuldt hus

  1. Finn A skriver:

    Godt at i kom op på hesten igen. Vi regner med at i fortsætter stimen i morgen …
    Finn

Skriv et svar