2 runder, 6 partier og 3,5 point.

Vores lille trio sidder lige nu i hytten med en “enkelt” samt en kold øl og reflekterer over de seneste par dages begivenheder.

4. runde i går bød på sejr til undertegnede efter et meget langt parti mod vores lokale unge talent Markus Strange fra Vordingborg. Hans far Mikkel, som vi jo kender godt, spiller i øvrigt selv i kandidatklassen. Formand Morten havde efter lange opslidende overvejelser gjort op med mig selv at han til dagens parti ville spille noget mere aktivt end han plejer, så det blev til en accelereret drage mod Claus Rossen. Partiet blev tæt hvor Morten desværre i åbningen overser nogle fordelagtige taktiske muligheder, samt senere misser muligheden for remis, og må derfor til sidste afgive det hele point. Bjarne spillede igen sin hvide sniper mod Kjeld Johansen fra Skørping. Langt hen af vejen et korrekt spillet parti, som ender remis, hvor Bjarne finder de rigtige træk i slutspillet.

5. runde i dag måtte jeg igen igennem et meget langt parti mod Kjeld Ehlers fra Vejlby-Risskov. Jeg spillede i et klassisk Najdorf-rabalder med rokade til hver side. Jeg modstod angrebet mod min konge, og ender til sidst ud i et tårnslutspil hvor jeg har 2 sammenhængende fribønder, som vinder let. Morten spiller sort mod Hans Ulrich Falch Christensen, og spiller remis efter et med hans egne ord heftigt parti med mange muligheder til begge parter partiet igennem. Bjarne møder med sort meget unge Thomas Thybo, hvis storebror vi har stiftet bekendtskab de 2 år klubben har lagt hus til DSU´s talentlejr. Af alle træk møder Bjarne 1.g4,…. og her går vi og tror at vores egen Mogens var den eneste som spiller dette træk ! Men nu er det altså at finde blandt de yngste danske talenter, det var pudsigt og overraskende at se. Bjarne vælger at blive på sin hjemmebane og spiller sin sniper-opstilling mod dette skelsættende åbningstræk. I en kompliceret stilling med masser af brikker i slag, bliver Bjarne usikker på sin beregninger og tager i mod remistilbud.

Vi venter stadigvæk på runden hvor vi alle 3 vinder ! 🙂

I dag havde vi også den store fornøjelse at modtage besøg af Finn, med frue og søn, da de alligevel var på ferie i nærheden. Det var vældigt hyggeligt og de blev hængende en stund og fulgte lidt med i partierne..

I går overværede jeg semifinaler og finaler i auditoriet med partierne på storskærm så den forholdsvis store tilskuerskare kunne følge med og til sidst til lyden af massive klapsalver kåre Mads Andersen som danske mester i lyn, hans første senior titel.  Mads Andersen har til gengæld svært ved for alvor at gøre sig gældende i landsholdsklassen i kampen om den “rigtige” DM titel, her slog Allan Stig i dag Sune Berg og må nu betragtes som favorit til DM-titlen med 1 points forspring inden sidste runde i morgen.

Morten og Bjarne sidder lige nu og spiller lyn, for ja hvad skal vi ellers lave når vi har både bræt og brikker 🙂

God påske til alle klubbens medlemmer fra Morten, Bjarne og unertegnede…

Erik…

 

Dette indlæg blev udgivet i EMT, Nyheder. Bogmærk permalinket.

1 Responses to 2 runder, 6 partier og 3,5 point.

  1. Finn A skriver:

    Hyggeligt at se jer i dag. Spændende stillinger da vi gik. Og nogenlunde udbytte. De 3 point kommer vel i morgen. God vind..Finn

Skriv et svar