Præstø i Tjekkiet

Nej, der er ikke tale om en by i Tjekkiet, men om 2 juniorer der deltager i 35. Youth Talent Tournament i Frydek Mistek i den østlige del af Tjekkiet. Efter 900 km. i bil og overnatning i Polen, ankom vi onsdag til Frydek Mistek. Torsdag spillede vi de 2 første runder og Oscar kom ud med 1/2 point efter nederlag til og remis. Han blev dårlig i det andet parti og tilbød remis selvom han var en bonde oppe og modstanderen accepterede.

Victor spillede mod 2 tjekker med ELO på 1562 og 1628 og fik 2 flotte remisser. Meget flot af Victor. Fredagens 2 runder bød desværre på 4 nederlag. Oscar var stadig ikke helt på toppen og Victor spillede, som sædvanlig, for hurtigt.

Lørdag bød på en runde, og nu lignede Oscar sig selv igen. Sejr efter 14 træk, gaffel på konge og dronning, hvorefter modstanderen, som havde over 1300 i ELO, opgav. Victor spillede lidt langsommere, men måtte ned igen.

Så stod den på simultan imod selveste Sergei Movsesian, nr. 76 på verdensranglisten. Victor tabte da modstanderen manglede 38 sekunder på uret, men Oscar vandt. Er det ikke første gang en Præstø spiller slår en af verdens bedste?

Nu, søndag er vi ved at gøre klar tiæl 2 runder mere, inden vi mandag spiller sidste runde inden afgang mod Danmark.

Dette indlæg blev udgivet i EMT, Ungdom. Bogmærk permalinket.

1 Responses to Præstø i Tjekkiet

  1. Formanden skriver:

    Dejligt at høre drengene får spillet noget godt skak. Flot af Oscar at vinde over nr.76. Det må jo så betyde han nu ligger 76 og Sergie ligger 77. Victors 2 flotte remisser med 1500 – 1600 folk er også knald godt gået. Vi ses næste weekend.

Skriv et svar