DM 6.runde og delegeretmøde light.

Vi gik fra hytten med den overbevisning, at vi skulle have fuldt hus. Men det blev kun ved lige ved og næsten. Erik var færdig efter 90 min. Han kom som sort galt ud af åbningen i en sicilianer og stod klart næstbedst. I træk 14 tilbyder Eriks modstander meget overraskende remis.

Bjarne overraskede sin modstander med at spille 1.c4 og ikke 1.g3. Det endte selvfølgelig ud i en sniper agtig stilling alligevel. Bjarnes modstander brugte oceaner af tid. Bjarne vil angribe sort kongefløj og spiller f4. Det ser rigtig stærkt ud, men når man spiller bønder frem, opstår der huller bag dem. Dette udnytter modstanderen og Bjarne tilbyder remis.

Jeg selv forsøger igen med al vold og magt, at vinde 1 parti til. Denne gang vælger min modstander at spille London system mod mig. Jeg føler jeg kommer godt i gang, og partiet bliver meget komplex. Netop som jeg er ved at vinde en bonde, taber jeg istedet en. Partiet blev ikke spillet live, så jeg lægger den i databasen i løbet af aftenen. Igen endte partiet i et hårdt slutspil, hvor jeg desværre er den forsvarende part. Heldigvis spiller jeg det fornuftigt, og partiet ender med remis.

Her følger referatet fra Dansk Skak Unions delegeretmøde.

Godkendt, godkendt, godkendt, genvalg, genvalg, genvalg e.t.c. Under eventuelt – Ingen kommentarer. Det hele tog 45 min., men de ville meget gerne have, at vi blev lidt længere.

Imorgen stiller vi op i klubtrøjer, og så må det fulde hus vel blive en realitet!

Dette indlæg blev udgivet i EMT, Nyheder. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar