36. Int. Youth Talent Tournament

I lighed med de 2 foregående år, er Victor og Oscar begivet sig til Tjekkiet i påsken for at dyste mod andre skakdrenge og piger fra det meste af Europa.

Turen hermed foregik i sne og regn, men vel ankommet til vores hotel og en god aftensmad tykkere, en god nattesøvn, så var drengene klar til 1. runde.

Victor´s første modstander var en 1900 mand fra Tjekkiet, og modsat Victor´s normale spillestil, så tog han det med ro denne gang (det gjorde han rent faktisk). Modstaanderen var bare det bedre og Victor blev stille og roligt trykket længere og længere tilbage for tilsdist at måtte se sig mat.

Oscar var oppe mod en spiller fra Hviderusland og det så ikke for godt ud i starten, Oscar blev presset tilbage, men her viser Oscar mange gange sine evenr. Han fik stille og roligt vendt situationen, og selv da modstanderen fik en dronning, snuppede han den bare igen og så trillede Oscar i mål med 1 point.

2. runde. Hvis jeg ikke allerede havde grå hår, så ville Victor i hvert fald sørge for det. Han tjekkeske modstander kunne næsten ikke modtage alle de gaver i form af officerer og bønder Victor overøste ham med og Victor var allerede død og begravet, da han ud af det blå ofrede endnu en løber, men derefter sagde skak til modstanderen og derefter mattede ham. 1 (ufortjent) point.

Oscar spillede mod en Tjekke som han havde en god chanche i mod- Lige stilling det meste af vejen, Fritz siger 2,5 bonde i Oscar´s favør, slutspil med 5 bønder og springer mod 5 bønder og løber. Desværre lavede Oscar en fejl hvorefter han måtte ned.

I morgen, onsdag, er der igen 2 runder.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar